Fashion icon-ul Anna dello Russo, colaboreaza cu H&M pentru o colectie de accesorii, iar acum avem toate detaliile si imaginile mult asteptatului proiect. In plus, avem si o premiera, aceea ca pentru prima data brandul care a mai lucrat cu nume cunoscute din lumea modei s-a orientat catre un fashion editor.

Baroc all the way

Editorul revistei Vogue Japonia, o recunoscuta fashion victim, dupa cum ea insasi se descrie, va lansa alaturi de H&M o colectie de accesorii ce cuprinde bijuterii, ochelari de soare, genti si pantofi. Toate vor purta amprenta Annei, adica vor avea o puternica influenta baroca, vor fi pline de culoare si personalitate.

Anna dello Russo H and M

Creatiile fashonistei vor fi disponibile incepand cu luna octombrie, dello Russo spunand ca vede acest proiect drept o “evolutie importanta in moda”. Ea declara ca si-a dorit sa realizeze accesorii pretioase pe care nu le-ai putea gasi intr-o alta parte, considerand ca accesoriile sunt esentiale intr-o tinuta, fiind cele care adauga nota personala.

Anna dello Russo H and M

“Cu aceste piese, oricine se poate distra, transformand o zi obisnuita intr-o fashon day fantastica”, a mai adaugat editorul Vogue.

Anna dello Russo H and M

Preturile accesoriilor vor incepe de la 89 de lei, o geanta Anna dello Russo putand ajunge la 299 lei, iar o pereche de cizme peste genunchi la 1299 lei. Cum era de asteptat, culorile si designul colectiei vor fi destul de opulente, auriul fiind la putere. Insa preferatele noastre sunt gentile de voiaj, in turcuaz electrizant.

Anna dello Russo H and M

Iar pentru a sarbatori proiectul, Anna a lansat si un clip, in stilul cu care si-a obisnuit deja fanii. Printre sfaturi: “Fashion is uncomfortable!”…stiam noi ca e ceva acolo! You go, crazy Anna!

Comentarii

Articole similare

Carmen Chereches - Lost in Dreams

Curiosi cum se mai prezinta lumea modei de pe la noi, ne-am postat in primele randuri de la Avanpremiere. »

H&M & Other Stories

Dupa cum se zvonea prin luna martie, H&M chiar va lansa o linie cu produse de lux. »

Ceas Fossil Karl Lagerfeld

Neobositul designer a anuntat colaborarea cu brandul american Fossil. »

Taylor Swift Rita Ora Alicia Keys

Iti facem un top trei cu look-urile care ne-au placut si altul cu cele care ne-au facut sa inchidem ochii. »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine