Poate ca o fi ea ceremonia de decernare a premiilor Emmy lunga si plina de discursuri, dar stim sigur ca sursa mai buna de gasit noi seriale la care sa ne pierdem timpul, nu exista. Si pentru ca vrem sa te crutam de suferinta, am subliniat ce a fost mai important, cine a castigat si cu cine s-a rafuit, ca sa iti fie mai usor sa alegi.

“Modern Family” si “Homeland”, marii castigatori

La fel ca anul trecut, “Modern Family” nu s-a putut abtine sa mature cu adversarii cand vine vorba de comedie. Iar daca Al Bundy ti s-a parut cel mai tare, nici cu Ed O’Neil ca Jay Pritchett nu ne este rusine. Serialul ABC le-a suflat marele premiu celor din “The Big Bang Theory”, “Curb Your Enthusiasm”, “Girls”,”30 Rock” si “Veep”. Insa cei din urma si-au luat revansa la categoria Actrita de comedie, unde Julia Louis-Dreyfus a plecat cu trofeul. Iar daca ne intrebati pe noi, Zooey Dechanel si Tina Fey erau pe lista preferatelor noastre, asa ca am suferit cand au fost zdrobite. Cel mai bun actor de comediea fost un veteran al micului ecran, Jon Cryer, pentru rolul lui Alan Harper din “Doi barbati si jumatate”. Da, anuntul a fost urmat de un moment de entuziasm spontan, chiar daca in iubim si pe Sheldon (Jim Parson, protagonistul “The Big Bang Theory”)!

John Cryer Doi barbati si jumatate

Pentru rolurile secundare in seriale de comedie, lupta s-a dat practic intre distributia “Modern Family”, asa ca ghiciti cine a castigat! Pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar, serialul a avut patru nominalizari din sase, Eric Stonestreet iesind victorios. Si, desi in cazul celei mai bune actrite in rol secundar situatia era ceva mai echilibrata, Sofiei Vergara i-a suflat premiul colega de platou, Julie Bowen

Echipa Modern Family

De partea dramei, “Homeland” a detronat “Mad Men” drept cel mai bun serial, iar Clair Danes a castigat in fata lui Elisabeth Moss premiul pentru cea mai buna actrita. Si, da, cu durere in suflet, Jon Ham nu a luat premiul pentru cel mai bun actor, care a plecat la Damian Lewis. Ce mai seara pentru “Homeland”, nu? Premiile pentru roluri secundare au mers catre Maggie Smith (doh!), pentru rolul din “Downtown Abbey”, si Aaron Paul, pentru “Breaking Bad”.

Kevin Costner revine

Premiile pentru mini serii sau filme au fost dominate de nume mari. Julianne Moore a luat premiul pentru prestatia din “Game Change”, unde intra in pielea politicianului american Sarah Palin. Kevin Costner se intoarce si el, de data aceasta fara sa danseze cu lupii. El a luat trofeul pentru rolul din “Hatfields & McCoys”, un serial dramatic a carei actiune este plasata in anii de dupa Razboiul Civil american. Acelasi serial a dat si castigatorul pentru rol secundar, pe Rom Berenger, cea mai buna actrita fiind Jessica Lange, pentru “American Horror Story”.

Kevin Costner si sotia lui

Comentarii

Articole similare

Portrete zoo Yago

Animalutele, in varii interpretari, au devenit un leitmotiv al culturii hip actuale. »

Vampire Weekend

De 1 aprilie am trecut, dar saptamana aceasta e prea la inceput ca sa treaca usor fara un mic imbold. »

R.E.M. Blue

Ca James Franco poate sa faca orice, in sensul literal al cuvantului, deja ne-am dat seama. »

Paradise si James Franco

Colaborarea lui Nicole Kidman cu Roby Williams e deja legenda. »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine