Doua lucruri sunt de retinut cand vine vorba de Halloween: este singura zi din an in care poti sa te imbraci slutty fara sa se uite prea multi urat la tine (bunicile nu sunt incluse) si este si, prin excelenta, ziua filmelor horror, a celor cu monstri si alte creaturi supranaturale. Iar daca deja ai vazut clasicele Halloween sau Nightmare on Elm Street, atunci iti facem cateva propuneri de iesit la un film.

Silent Hill: Revelatia

Te-ai gandit vreodata cum ar fi aratat Narnia in varianta pentru adulti? Cam asta gasesti in Silent Hill, personajul principal, o fata de 18 ani tulburata de cosmaruri, deschizand usa care o duce in locul ce il tine captiv pe tatal ei. Marturisim sincer ca noua ne-a placut sloganul de deschidere din trailer – “There is a town that Hell calls home” – iar cand s-a ajuns la caruselul in flacari, deja ne hotaraseram.

Resident Evil: Retribution

Am cam pierdut sirul in ceea ce priveste seria Resident Evil, insa daca ai nevoie de o doza de adrenalina, fictiune, actiune intensa si… Milla Jovovich, atunci este reteta succesului. Ideea este cam aceeasi, Alice ramanand salvarea omenirii in lupta cu corporatia Umbrella si “the undead”. Asa ca ultima mini armata a omenirii se lupta necontenit cu maleficii nemuritori atinsi de virus. Clasic, cum spuneam.

ParaNorman

Cine zice ca horror nu inseamna si haios? Pentru cei mai slabi de ingeri, ne-am gandit si la un plan B, animat. Pana la urma, nu renuntam la fantome, zombi si blesteme, ParaNorman fiind despre un baietel care poate vorbi cu fantome si care incearca sa isi salveze orasul de un blestem vechi. Ramanem in tema, corect? Iar prietenul grasun merita sa renunti la orice harcore horror.

Hotel Transylvania

In aceeasi ordine de idei, punctul 2 din planul B: Hotel Transylvania. De aici te-ai putea inspira pentru un costum reusit de Halloween, pentru ca vei gasi toate personajele clasice. Dracula (care este tata), mumii, varcolaci, unchiul Frank (wink, wink*), toata gasca vesela – cel putin aici – sub un singur acoperis, ferit de bliturile curioase ale turistilor din specia umana.

Comentarii

Articole similare

Portrete zoo Yago

Animalutele, in varii interpretari, au devenit un leitmotiv al culturii hip actuale. »

Vampire Weekend

De 1 aprilie am trecut, dar saptamana aceasta e prea la inceput ca sa treaca usor fara un mic imbold. »

R.E.M. Blue

Ca James Franco poate sa faca orice, in sensul literal al cuvantului, deja ne-am dat seama. »

Paradise si James Franco

Colaborarea lui Nicole Kidman cu Roby Williams e deja legenda. »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine