Stiti ca va aratam cu ceva timp in urma ceasul pe care il poti personalize cu imagini din contul tau Instagram. Iar cum platforma are din ce in ce mai multi fani, se mai iveste cate o idee de business care sa o foloseasca. Casetagram iti permite sa iti creezi o carcasa personalizata de iPhone, Galaxy, iPad sau iPod folosind fotografiile de pe Instagram sau Facebook.

Made in China un e intotdeauna de rau

Creativitatea chineza un poate fi pusa la indoiala. Dar daca iti faceai probleme ca sunt produse de slaba calitate, nu este intotdeauna asa. Casetagram este un startup din Hong Kong, care te lasa sa te simti designer. Iti folosesti propriile fotografii, pe care le asezi in ce ordine vrei si pe care le porti pe cel mai cool gadget pe care il ai tu prin casa si pe care vrei sa-l invidieze lumea. Ideea este simpla: intri pe platforma de personalizare “Casetagram“, iti alegi modelul aparatului si locul de unde vei selecta fotografiile si incepi sa te joci. Poti folosi imagini de pe Instagram si Facebook si le poti pune pe carcase potrivite pentru toate modelele de iPhone, iPad, iPod si Galaxy. Iar “panza” ta poate fi alba, neagra sau transparenta. Iar pentru toata distractia vei plati un pret incepand cu 30 de dolari, in functie de dimensiunile gadgetului.

Telefon Instagram

Comentarii

Articole similare

Portrete zoo Yago

Animalutele, in varii interpretari, au devenit un leitmotiv al culturii hip actuale. »

Rihanna Kate Moss

Visul oricarui barbat: sa le vada pe Kate Moss si pe Rihanna, impreuna, semi dezbracate. »

Telefon Instagram

Casetagram iti permite sa iti creezi o carcasa personalizata de iPhone, Galaxy, iPad sau iPod folosind fotografiile de pe Instagram sau Facebook. »

Jennifer Llawrence Miss Dior

Jennifer Lawrence a surprins printr-o prestatie demna de Oscar. »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine