Isteria tabletelor, contagioasa si cat se poate de fashionable, are si partile negative. Insa Sony s-a gandit si la cei care au de facut "munca dura", dar vor sa pastreze doza de coolness. Asa a aparut Sony Vaio Duo 11, care le face pe amandoua, printr-un gest transformandu-se din PC in tableta. Si unde mai pui ca are si cateva caracteristici care il fac o bijuterie salvatoare.

Tableta vs. PC – nu mai e nevoie sa alegi

Cam asta ar fi ideea principala in ceea ce il priveste pe Duo 11. Adica atunci cand esti in miscare, tableta e usor de manevrat, iar cand stai la birou, poti face aceleasi lucruri pe care le faceai pe un PC. Asta pentru ca un sistem de slide transforma ultrabook-ul intr-o tableta cu ecran tactil Full HD. Partea draguta e ca face asta cu o silueta de invidiat, avand doar 1,3 kilograme.

Sony Vaio Duo 11

Pentru iubitorii de luat notite old school, pe o agenda, Duo 11 face si asta. Are o functie de scriere, cu ajutorul unui stylus digital, care recunoaste scrisul de mana, fiind sensibil la presiune. Astfel, poti scrie, desena, face insemnari, modifica diagrame, in ce stil doresti. Cool, nu? Iar daca printre notitele tale ai nevoie si de cateva imagini decupate, poti sa uiti de greoiul Photoshop. Tot stylusul te salveaza, permitandu-ti sa decupezi contururile si sa aplici imaginea rezultata in prezentari sau alte documente.

Sony Vaio Duo 11

Iar daca vrei o melodie sau o fotografie de pe un alt dispozitiv, cu o singura atingere intre cele doua s-a si activat conexiunea wireless, fara confirmari si Bluetooth. Mai simplu nici ca se putea. In plus, te poti juca si cu o aplicatie Sony care organizeaza interactiunea sociala de pe inernet. Cu o singura interfata poti vizualiza, sorta si administra retelele sociale si fluxul de stiri cu “Socialife”.

Sony Vaio Duo 11

Pe Sony Vaio Duo 11 il vei gasi in magazine de la inceputul lui noiembrie, la un pret de aproximaiv sase mii de lei

Comentarii

Articole similare

Corsica Franta

In fiecare an, comunitatea de travel "Lonely Planet" editeaza un ghid, "Best in Travel". »

Sony Vaio Duo 11

Isteria tabletelor, contagioasa si cat se poate de fashionable. »

Locul 1. The Artesian, Langham Hotel, Londra, Marea Britanie

A aparut topul pe 2012 al celor mai tari baruri din lume. »

Vogue Cafe

Ideea ca ne-am putea bea o cafea intr-o cafenea Vogue ne-a purtat pe culmile incantarii. »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine