Nu multe sunt serialele sau filmele care reusesc sa schimbe fata modei. Iar daca ar fi sa il alegem pe cel care a facut valuri in ultimii ani, fara ezitare am spune "Gossip girl". Fetele au purtat iar bentite, baietii papion; ele outfit-uri glam, ei sacouri si costume fit; ele oscilau intre stilul uber-feminin si cel sexy indraznet, ei intre cel elegant si "Hollywood I don't care". Cum pentru o garderoba atat de impresionanta, trebuiau niste "umerase" la fel de placute ochiului, asa a luat nastere un nou val de super-vedete, gata sa cucereasca tot ce le sta in cale, iar Penn Badgley este una dintre ele.

Coc si barba

Penn Badgley nu e atat de “lonely boy”, nici chiar dupa ce colega lui de platou si fost iubita, Blake Lively, s-a casatorit. Cea mai recenta aparitie a lui Penn este intr-un clip pentru promovarea noii colectii pentru barbati Alexander Wang, iar noi nu ne putem satura de look-ul lui. Daca este cineva acolo care sa poata iesi nevatamat din alegerea unui coc, alaturi de o barba la fel de stufoasa, acela trebuie sa fie Penn Badgley.

Lesdoit Penn Badgley Gossip Girl Alexander Wang 2012

Actorul apare alaturi de Dj-ul Diplo si rapper-ul A$AP Rocky intr-un scurt-metraj cu voiceover-uri pline de ganduri profunde si sunete electronice pe fundal. Filmat in China, clipul ii face pe cei trei sa vorbeasca despre ce i-a motivat in cariera, insa trebuie sa recunoastem ca am fost mai atenti la aspectele pamantene, decat la cele spirituale. Si chiar daca gurile rele spun ca Penn s-a ales cu acest rol mai ales datorita iubitei lui, actrita si modelul Zoe Kravitz, care este buna prietena cu designerul, noi avem incredere in potrivirea dintre atitudinea nonconformista a lui Badgley si cea semi-underground a lui Wang.

Comentarii

Articole similare

Portrete zoo Yago

Animalutele, in varii interpretari, au devenit un leitmotiv al culturii hip actuale. »

Rihanna Kate Moss

Visul oricarui barbat: sa le vada pe Kate Moss si pe Rihanna, impreuna, semi dezbracate. »

Telefon Instagram

Casetagram iti permite sa iti creezi o carcasa personalizata de iPhone, Galaxy, iPad sau iPod folosind fotografiile de pe Instagram sau Facebook. »

Jennifer Llawrence Miss Dior

Jennifer Lawrence a surprins printr-o prestatie demna de Oscar. »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine