Adele este artistul care va canta theme song-ul noului film James Bond, Skyfall. Asta nu este o noutate. Ceea ce este nou este ca jumatate din cantec a ajuns pe net si ne putem bucura de el inainte de lansarea filmului, pe 26 octombrie.

Indicii via Twitter

Dupa ce la inceputul saptamanii Adele ne dadea de inteles ca melodia este aproape de lansare, pe contul ei de Twitter, iata ca o parte din cantec poate fi deja ascultata. Melodia, la fel ca si filmul, se va numi Skyfall si o veti putea asculta pe repeat in totalitate de joi. Pentru ca da, suna atat de bine. Ca sa nu mai spunem cat de in concordanta cu imaginea agentului 007 ni se pare.

Adele Skyfall James Bond

Fanii Adele sperau la un theme song Bond chiar de dinaintea lansarii precedentului film, Quantum of Solace, cand se presupunea ca o va inlocui pe Amy Winehouse. Pana la urma onoarea le-a revenit lui Jack White si Aliciei Keys. In aprilie, cantareata declara ca isi doreste sa lanseze un single inainte de sfarsitul lui 2012, dar si ca are nevoie de o pauza pentru a putea sa isi scrie versurile din experiente reale. Intre timp, s-a trezit cu surpriza unui bebe, asa ca sigur o sa aiba surse de inspiratie.

Pana la lansarea intregii melodii, ce parere va face Adele Bond Girl?

Comentarii

Articole similare

Portrete zoo Yago

Animalutele, in varii interpretari, au devenit un leitmotiv al culturii hip actuale. »

Vampire Weekend

De 1 aprilie am trecut, dar saptamana aceasta e prea la inceput ca sa treaca usor fara un mic imbold. »

R.E.M. Blue

Ca James Franco poate sa faca orice, in sensul literal al cuvantului, deja ne-am dat seama. »

Paradise si James Franco

Colaborarea lui Nicole Kidman cu Roby Williams e deja legenda. »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine