De la New York Fashion Week ne-am ales noi cateva melodii preferate care s-au auzit odata cu defilatul modelelor. Pentru Saptamana Modei de la Paris, am ales o alta abordare si iti prezentam cea mai interesanta colaborare: Daft Punk semnand coloana sonora a atat de asteptatei prezentari Saint Laurent. Adica un mix de aproape 15 minute din melodiile lui Junior Kimrough, editate de Daft Punk.

Junior Kimbrough editat de Daft Punk pentru Saint Laurent

Hedi Slimane prezentare Saint Laurent

Pe ultima suta a Saptamanii Modei, luni Parisul a avut parte de o mult asteptata prezentare, anume cea a casei Saint Laurent, cu Hedi Slimane la carma, Slimane si-a facut debutul cu o colectie pret-a-porter pentru femei, dupa ce, pana in 2007 se ocupase de linia masculina a casei franceze. Atent urmarita lui revenire a atras intre cei 400 de invitati numerosi editori de moda, designeri de renume si cam toata suflarea relevanta a modei, cu un prim rand unde zareai chipuri cunoscute precum cele ale lui Marc Jacobs, Azzedine Alaia, Alber Elbaz, Vivienne Westwood, Riccardo Tisci, Diane von Furstenberg, Alexander Wang sau Victoire de Castellane. Iar cand ai asa un public de multumit, nu poti lasa detaliile la voia intamplari. Daca Pierre Bergé, co-fondatorul casei Yves Saint Laurent, a dat verdictul ca a gasit intr-un final pe cineva care sa respecte principiile brandului, designerului ii mai ramanea sa impresioneze si adunarea cu un show fara cusur.

Salma Hayek Francois Henri Pinault Kate Moss Jamie Hince Vivienne Westwood prezentare Saint Laurent

Asa ca i-a insarcinat pe cei de la Daft Punk cu realizarea unui playlist cu melodii ale artistului de blues Junior Kimbrough, pe care le-au editat si legat cum doar ei stiu cel mai bine. Pentru un scurt update al datelor de context, Kimbrough a fost unul dintre cei mai importanti chitaristi de blues ai secolului XX, cu un stil cu totul unic. Asta in ciuda faptului ca primul sau album a iesit pe piata in 1992, cand artistul se bucura de frumoasa varsta de 62 de ani. De prea multe turnee nu s-a putut bucura, cu exceptia catorava deplasari cu Iggy Pop, insa pe la clubul lui din Mississippi au trecut in pelerinaj pentru a-l asculta live mai toti greii muzicii vremii precum Rolling Stones, Sonic Youth sau U2. Deci daca a fost suficient pentru Bono, cum sa nu fie pe plac si domnului Slimane, mai ales sub bagheta moderna Daft Punk?

Prezentarea Saint Laurent pe muzica lui Junior Kimbrough editata de Daft Punk o gasiti mai jos.

Comentarii

Articole similare

Portrete zoo Yago

Animalutele, in varii interpretari, au devenit un leitmotiv al culturii hip actuale. »

Vampire Weekend

De 1 aprilie am trecut, dar saptamana aceasta e prea la inceput ca sa treaca usor fara un mic imbold. »

R.E.M. Blue

Ca James Franco poate sa faca orice, in sensul literal al cuvantului, deja ne-am dat seama. »

Paradise si James Franco

Colaborarea lui Nicole Kidman cu Roby Williams e deja legenda. »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine