Fred Butler va lansa alaturi de Swatch unul dintre cele mai indraznete modele de ceasuri pe care gigantul elvetian le-a creat vreodata. In forma de hexagon si cu toate culorile curcubeului asezate pe un fundal alb, ceasul va fi o editie limitata, gata sa iasa pe piata luna viitoare.

Cifra magica: 777

Colaborarea cu designerul Fred Butler va fi una in editie limitata, modelul creat de aceasta urmand sa fie disponibil in doar 777 de exemplare. Si daca tot vrem sa intram in misticism, ceasul va veni intr-o caseta in forma de piramida, din care se vor zari cele sase fatete multicolore ale sale. Asa ca daca vrei sa incepi noiembrie frumos, scoti 178 de lire din buzunar si iti comanzi unul dinte exemplare.

Fred Butler x Swatch

Asta pentru ca ceasul este tot ce te puteai astepta de la un designer care pe podiumul pentru primavara/vara 2013 a avut sutiene metalice aurii, decorate cu margarete din plastic alb si albastru si casti cu petale albastre in varf. Doar gandul ca poate timpul trece altfel cand il citesti de pe un ceas hexagonal in culori ne face sa privim increzatori spre viitor! (pam pam)

Fred Butler x Swatch

Comentarii

Articole similare

Carmen Chereches - Lost in Dreams

Curiosi cum se mai prezinta lumea modei de pe la noi, ne-am postat in primele randuri de la Avanpremiere. »

H&M & Other Stories

Dupa cum se zvonea prin luna martie, H&M chiar va lansa o linie cu produse de lux. »

Ceas Fossil Karl Lagerfeld

Neobositul designer a anuntat colaborarea cu brandul american Fossil. »

Taylor Swift Rita Ora Alicia Keys

Iti facem un top trei cu look-urile care ne-au placut si altul cu cele care ne-au facut sa inchidem ochii. »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine