Dupa cum se zvonea prin luna martie, H&M chiar va lansa o linie cu produse de lux. Lucrurile au devenit cu atat mai reale cu cat retailerul a lansat si un filmulet de prezentare a noii campanii, pe site-ul Vogue UK.

Pantofii si accesoriile, la fel de importante precum hainele

Noua linie de lux H&M se va numi “& Other Stories” (Si alte povesti) si va fi gata de lansare in primavara lui 2013. Aceasta va contine doar produse pentru femei, cu atentia orientata spre accesorii, bijuterii si produse de beauty.

H&M & Other Stories

“& Other Stories va aduce tot ce poate purta o femeie intr-un singur loc, concentrandu-se pe intregul look. Credem ca pantofii, gentile, bijuteriile, lenjeria intima si produsele de beauty sunt elemente cheie de styling si la fel de importante precum hainele”, au declarat reprezentantii brandului.

Pentru a crea imaginea colectiei, H&M a realizat un filmulet si un mood board, care sa ilustreze inspiratia din spatele ideii. Adica un mix de art, arhitectura si fotografii vintage si un video cu niste picioare in cautare de incaltaminte trendy.

“Colectiile noastre sunt construite in jurul unor povesti de moda inspirationale. & Other Stories isi doreste sa creeze comori care sa reziste in garderoba, intr-o paleta variata de preturi.”, au adaugat cei de la H&M. Adica, desi va avea materiale mai bune si preturi putin mai mari decat cele cu care ne-a obisnuit brandul, linia de lux va fi inca accesibila.

Tot ce ne mai ramane de facut este sa asteptam lansarea “& Other Stories”, sperand ca ne vom bucura de ea nu doar pe site-ul ce ii va fi dedicat, ci si in magazine.

  • Emanuel I.

    19 februarie 2013 22:40

    Sunt curios…

    Vote -1 Vote +1 +1

Comentarii

Articole similare

Carmen Chereches - Lost in Dreams

Curiosi cum se mai prezinta lumea modei de pe la noi, ne-am postat in primele randuri de la Avanpremiere. »

H&M & Other Stories

Dupa cum se zvonea prin luna martie, H&M chiar va lansa o linie cu produse de lux. »

Ceas Fossil Karl Lagerfeld

Neobositul designer a anuntat colaborarea cu brandul american Fossil. »

Taylor Swift Rita Ora Alicia Keys

Iti facem un top trei cu look-urile care ne-au placut si altul cu cele care ne-au facut sa inchidem ochii. »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine