La cei 22 de ani ai sai, Jennifer Lawrence a surprins printr-o prestatie demna de o nominalizare la Oscar, a cucerit cu o imagine proaspata, o reputatie inca perfecta pentru a deveni un idol al generatiei ei si un look care sa ii aduca o coperta Vogue. E ceva ce sa nu iti placa la ea? In mod sigur la acelasi potential s-au gandit si cei de la Dior cand au numit-o pe tanara actrita imaginea liniei de genti Miss Dior.

Jennifer Lawrence preia stafeta de la Mila Kunis

Jennifer va fi prima alegere de acest tip pe care o face Raf Simons de la numirea sa ca director creativ al brandului. Iar designerul s-a declarat cu adevarat incantat de prezenta pe care o are tanara Lawrence pe ecran si de emotiile pe care le poate transmite. “Tineretea ei, frumusetea clasica si complexitatea pe care o poate reprezenta la o varsta atat de frageda sunt lucrurile care ma atrag la ea”, isi motiveaza Simons alegerea. Insa Jennifer nu va pasi pe urme usor de egalat, pentru ca imaginea anterioara a liniei a fost Mila Kunis – in traducere libera cel mai mare girl crush al nostru. Asa ca vom fi cu ochii pe Lawrence, desi trebuie sa recunoastem ca ni se pare incantatoare.

Jennifer Llawrence Miss Dior

Iar pentru a va face o idee mai clara despre Jennifer Lawrence, trebuie sa incepem prin a va spune ca cel mai probabil o stiti din serialul Hunger Games, care si-a strans un fan club remarcabil de la debut. Insa daca dam timpul putin inapoi, o gasim pe lista nominalizatilor pentru cea mai buna actrita la premiile Oscar din 2010, pentru prestatia din “Winter’s Bone”. Deci renuntam din capul locului la premisa ca ar fi inca o starleta dornica de atentie nemeritata. Iar ascensiunea ei si in lumea modei nu vine deloc drept o surpriza, pe langa contractul cu Dior, Jennifer punandu-si nu doar numele, ci si chipul pe coperta Vogue UK din noiembrie. Definitia pornitului cu dreptul in cariera, nu?

Noi abia asteptam sa o vedem si in comedia dramatica “The Silver Linings Playbook”, alaturi de Bradley Cooper si Robert De Niro, care apare pe marile ecrane la sfarsitul lui noiembrie.

Comentarii

Articole similare

Portrete zoo Yago

Animalutele, in varii interpretari, au devenit un leitmotiv al culturii hip actuale. »

Rihanna Kate Moss

Visul oricarui barbat: sa le vada pe Kate Moss si pe Rihanna, impreuna, semi dezbracate. »

Telefon Instagram

Casetagram iti permite sa iti creezi o carcasa personalizata de iPhone, Galaxy, iPad sau iPod folosind fotografiile de pe Instagram sau Facebook. »

Jennifer Llawrence Miss Dior

Jennifer Lawrence a surprins printr-o prestatie demna de Oscar. »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine