Cand afli vesti ca aceasta, mai ca iti vine sa te intrebi daca Lagerfeld mai si doarme…vreodata. Neobositul designer a anuntat colaborarea cu brandul american Fossil pentru a lansa o colectie de ceasuri. Asa ca, din februarie, vei putea purta un ceas semnat de Kaiser, chiar cu imaginea lui stilizata.

Karl cel neobosit

Ceas Fossil Karl Lagerfeld

Colectia va include sapte modele de ceasuri, atat pentru femei, cat si pentru barbati, care vor fi gata de lansare pe 28 februarie 2013. Data nu este aleasa intamplator, pentru ca va coincide cu lansarea “taramului lui Karl”, concept store-ul sau din Paris, dar si cu Saptamana Modei.

Ceas Fossil Karl Lagerfeld

Ceasurile vor avea bratari din otel inoxidabil sau curele din piele cu accente metalizate, lanturi sau pietre in forma de piramida, asa cum ii plac creatorului. Insa piesa de rezistenta a designului va fi imaginea stilizata a lui Lagerfeld, pony tail-ul fiind prezent pe fiecare piesa. Iar daca iti faceai probleme ca nu te vei putea apropia de vreunul dintre ceasuri pe motive financiare, nu te teme. Preturile vor fi cuprinse intre 150 si 595 de dolari.

Ceas Fossil Karl Lagerfeld

Reprezentantii brandului se declara incantati sa lucreze cu un “vizionar al modei”, care a reusit sa ii strecoare intre Chanel, Fendi, colaborarea cu lantul de magazine Macy’s, propria linie si alte cateva zeci de proiecte.

Comentarii

Articole similare

Carmen Chereches - Lost in Dreams

Curiosi cum se mai prezinta lumea modei de pe la noi, ne-am postat in primele randuri de la Avanpremiere. »

H&M & Other Stories

Dupa cum se zvonea prin luna martie, H&M chiar va lansa o linie cu produse de lux. »

Ceas Fossil Karl Lagerfeld

Neobositul designer a anuntat colaborarea cu brandul american Fossil. »

Taylor Swift Rita Ora Alicia Keys

Iti facem un top trei cu look-urile care ne-au placut si altul cu cele care ne-au facut sa inchidem ochii. »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine