Cantareata vrea sa isi sarbatoreasca cei 25 de ani de cariera muzicala printr-un proiect special, o carte care sa cuprinda toate momentele marcante ale stilului ei personal, dar si o trecere in revista a tuturor colaborarilor. Cartea va cuprinde tinute din videoclipurile, concertele si aparitiile ei, dar si impresii din partea celor care le-au realizat.

  • Articol de:Gamine
  • Postat in:News
  • Data:30 octombrie 2012

25 de ani de cariera pentru Kylie

Cartea, numita “Kylie/Fashion” va aparea pe 19 noiembrie si este un mod de a comemora cei 25 de ani de muzica si moda, adica o cariera de exceptie. “Aceasta carte arata relatia mea cu unii dintre cei mai talentati mamen din moda, pe durata carierei mele”, a declarat artista. In carte, vom avea ocazia sa revedem tinutele memorabile ale cantaretei, de la pantalonii aurii cu care si-a facut marea revenire in “Spinning Around”, la costumul alb cu gluga din “Can`t Get You Out of My Head” sau la costumele de scena de inspiratie greceasca din turneul “Aphrodite”.

Kylie Minogue Fashion

“Pentru noi este intotdeauna o placere sa realizam ceva special pentru mica noastra printesa”, scriu desigenrii Domenico Dolce si Stefano Gabbana, cei care s-au ocupat de costumele din turneul mai sus mentionat. Cartea va mai contine si imagini care nu au vazut lumina tiparului pana acum, dar si comentarii din partea directorului ei creativ, William Baker si a designerilor Jean Paul Gaultier, Stella McCartney, Christopher Kane si Giles Deacon.

Kylie Minogue

Comentarii

Articole similare

Emma Hill Mulberry

Mulberry a fost desemnat cel mai tare dintre toate numele industriei de luxury britanice. »

Kylie Minogue Fashion

Cantareata vrea sa isi sarbatoreasca cei 25 de ani de cariera printr-un proiect special. »

Adele

Adele a nascut vineri un baietel perfect sanatos. »

Zoolander Gaga

Cat de ciudat era personajul lui Ben Stiler din Zoolander? »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine