Nu, nu, nu e Kanye West cu o noua rima, e chiar mult asteptatul iPhone 5 cu o noua promisiune. Si ca sa nu ne mai tinem respiratia prea mult, Apple a dezvaluit noul model iPhone, care se pregateste de lansare pe 21 septembrie, cu posibilitatea de pre-comanda incepand cu data de 14.

Nou si imbunatatit

iPhone 5 va fi cel mai subtire telefon pe care il poti gasi (doar 7.6 mm) si cu 20% mai usor decat predecesorul lui, avand 112 grame. Asa cum se zvonea, inaltimea va fi usor modificata, cele cinci randuri de aplicatii facandul ceva mai inaltut. Insa display-ul va avea o saturatie cu 44% mai mare decat deja invechitul (right!) numar 4, adica filmuletele vazute wide-screen vor arata mult mai bine.

iPhone 5

Daca pana acum ai crapat vreun iPhone, acum Apple promite o rezistenta mai mare, inlocuind spatele din sticla, cu unul metalic, ce aminteste de alte produse ale brandului, precum iPad-ul. Si la capitolul viteza cinciul sta mai bine, cu un chip A6, adica viteza mai mare pe partea grafica si pagini web ce se vor incarca de doua ori mai repede.

iPhone 5

Cu atatea imbunatatiri, te puteai gandi ca vei avea probleme in ceea ce priveste bateria. Dar Apple indrazneste sa promita pana la 8 ore de convorbiri 3G, la fel ca si browsing-ul, 10 ore de browsing Wi-Fi, 10 de playback video, 40 de muzica si 225 de ore in standby.

iPhone 5

Imagine si sunet

Camera modelului iPhone 5 va fi cu 25% mai mica, va functiona cu 40% mai rapid, va face fotografii mai bune in conditii de lumina slaba, fara flash, pe care le vei putea scoate in timp ce inregistrezi video. Top that! Iar daca vorbim de sunet, modelul va avea trei microfoane incorporate, cu difuzoare cu 20% mai mici si casti ce anuleaza zgomotul.

iPhone 5

Prea multe cifre si procente te-au facut sa pierzi sirul? Afla ca noul iPhone 5 va fi disponibil in alb si negru. Si iata cum alegerea devine mai usoara!

Comentarii

Articole similare

Corsica Franta

In fiecare an, comunitatea de travel "Lonely Planet" editeaza un ghid, "Best in Travel". »

Sony Vaio Duo 11

Isteria tabletelor, contagioasa si cat se poate de fashionable. »

Locul 1. The Artesian, Langham Hotel, Londra, Marea Britanie

A aparut topul pe 2012 al celor mai tari baruri din lume. »

Vogue Cafe

Ideea ca ne-am putea bea o cafea intr-o cafenea Vogue ne-a purtat pe culmile incantarii. »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine