Nimic nu mai e cum a fost (oftat si privire in gol incluse). Si facem astfel de afirmatii gandindu-ne la insigna de iepuras Playboy si la reprezentantele ce o poarta. De curand a aparut un manual al "iepuraselor", datat in 1968. Si ghiciti ce? Pentru a purta codita, pe vremuri trebuia sa fi o adevarata lady. Ciudat ca nu mai putem spune asta si acum.

Daca vrei urechiuse si codita, respecti reguli stricte

In “Bunny Manual” statea scris negru pe roz ca ai nevoie de anumite calitati pentru a avea o cariera stralucita sub brand: inteligenta, frumusetea naturala, maniere si politete. Fetele aveau un mentor, Mama Iepuras, care le ajuta sa isi pastreze prestanta in orice aparitie. Iar cine nu respecta regulile, pierdea puncte in consecinta cu gravitatea actului, pentru ca da, exista un sistem de puncte de merit.

Bunny manual 1968

Astfel, chiar daca fumatul era permis, fetele nu puteau fi vazute tinand in mana o tigara, iar mestecatul gumei te costa 10 puncte de merit. Iar intalnirile cu clientii erau strict interzise si aduceau excluderea din clubul urecheatelor. De intarziat nici nu se punea problema, iar mancatul si bautul in preajma invitatilor era dovada de impolitete. Si nu va imaginati ca fetele aveau voie sa isi faca de cap, pentru ca dansul era acceptat cata vreme se rezuma la Twist, Watusi si Boogaloo. Cu toate acestea, competitia era cat se poate de stransa pentru a avea propriile urechi ascutite si codita infoiata.

Daca vrei sa consulti intreg manualul, il gasesti aici.

Comentarii

Articole similare

Portrete zoo Yago

Animalutele, in varii interpretari, au devenit un leitmotiv al culturii hip actuale. »

Rihanna Kate Moss

Visul oricarui barbat: sa le vada pe Kate Moss si pe Rihanna, impreuna, semi dezbracate. »

Telefon Instagram

Casetagram iti permite sa iti creezi o carcasa personalizata de iPhone, Galaxy, iPad sau iPod folosind fotografiile de pe Instagram sau Facebook. »

Jennifer Llawrence Miss Dior

Jennifer Lawrence a surprins printr-o prestatie demna de Oscar. »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine