Alegerile prezidentiale din Statele Unite au incins spirite, au nascut dezbateri aprinse, au inflacarat pe multi, chiar daca nu erau cetateni ai taramului magic. Si, pe cat de motivant si smulgator de lacrimi a fost discursul presedintelui proaspat reales, orice fashionista astepta sa vada ce va purta prima doamna.

Rochia cu repetitie a lui Michelle

Familia Obama, cu aura de camin perfect, nu a dezamagit niciodata nici in ceea ce priveste tinutele purtate in aparitiile publice. Iar Michelle a devenit in scurt timp de la numirea istorica a sotului ei presedinte un style icon, o Jackie O a vremurilor noastre. Iar cum realegerea a fost si ea un moment de maxima importanta, la fel si bliturile de moda au fost atente la ce se afisa pe scena. Realesul presedinte cu cravata albastra must, fetele cu fuste ample, denme de doua adolescente fiice de presedinte de stat si, tam tam, prima doamna cu o rochie in care am mai vazut-o deja. Observam expresiile uimite de pe fetele voastre!

Michelle Obama alegeri SUA

Michelle Obama a urcat pe scena pentru a-si sustine sotul (care a mentionat-o in discursul lui, atragand din nou simpatia doamnelor) intr-o tinuta Michael Kors, cu care s-a mai afisat un o data, ci chiar de doua ori. Sa fie asta modul Obama de a spune ca sunt alaturi de americanii de rand care au strans cureaua? Fara indoiala, dar parca tot ne asteptam la ceva nou. Oricum ar fi, ne asteptam in continuare la tinute reusite din partea lui Michelle, macar pentru urmatorii patru ani, cat va ramane in atentia permanente a presea.

Alegeri SUA 2012

Comentarii

Articole similare

Carmen Chereches - Lost in Dreams

Curiosi cum se mai prezinta lumea modei de pe la noi, ne-am postat in primele randuri de la Avanpremiere. »

H&M & Other Stories

Dupa cum se zvonea prin luna martie, H&M chiar va lansa o linie cu produse de lux. »

Ceas Fossil Karl Lagerfeld

Neobositul designer a anuntat colaborarea cu brandul american Fossil. »

Taylor Swift Rita Ora Alicia Keys

Iti facem un top trei cu look-urile care ne-au placut si altul cu cele care ne-au facut sa inchidem ochii. »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine