In cadrul premiilor Walpole, brandul Mulberry a fost desemnat cel mai tare dintre toate numele industriei de luxury britanice. Adica i-a lasat in urma pe Alexander McQueen, Stella MacCartney sau Burberry pentru a fi numit "Best British Luxury Brand".

  • Articol de:Gamine
  • Postat in:News
  • Data:20 noiembrie 2012

Din iubire pentru tara

Walpole este o organizatie non-profit care isi sustine pozitia de voce a luxului britanic. Peste an se ocupa cu activitati de cercetare, lobby, evenimente sau leadership pentru a promova industria produselor de lux britanice. Insa intr-o zi precisa din an, de data aceasta pe 19 noiembrie, isi alege fruntasii. De data aceasta, Emma Hill, directorul creativ de la Mulberry, a urcat pe scena pentru a acepta Premium pentru cel mai bun brand britanic de lux. Si parca un ne puteam imagina altfel, mail ales tinand cont de dragostea pe care a aratat-o Mulberry pentru tara. Brandul a compus o scrisoare de dragoste Marii Britanii sub forma unei reviste numita “Brilliant Britain”, in care subliniaza unicitatea regatului. Asa ca ne bucuram ca dragostea este reciproca.

Emma Hill Mulberry

Pentru prezenta sa in on-line, Burberry a primit titlul “Best Luxury Brand Online”, iar titlul de cel mai bun brand emergent a ajuns la labelul de costume de baie Orlebar Brown.

Anula cesta, Marea Britanie a primit nenumarate complimente cand vine vorba de moda. Intre ele, poate cea mai importante este numirea Londres drept cea mai fashionable capitala a lumii – aici intervenind efectul Kate Middleton si cel al Olimpiadei.

Comentarii

Articole similare

Emma Hill Mulberry

Mulberry a fost desemnat cel mai tare dintre toate numele industriei de luxury britanice. »

Kylie Minogue Fashion

Cantareata vrea sa isi sarbatoreasca cei 25 de ani de cariera printr-un proiect special. »

Adele

Adele a nascut vineri un baietel perfect sanatos. »

Zoolander Gaga

Cat de ciudat era personajul lui Ben Stiler din Zoolander? »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine