Fashion Week este o sursa de inspiratie si un trend setter nu numai in ceea ce priveste hainele. Iar cum o prezentare de moda este un spectacol complet, muzica este unul dintre elementele principale pentru a contura starea potrivita. Noi ne-am ales melodiile care ne-au placut cel mai mult la NYFW si am facut un top 5 de inviorat ziua. Enjoy!

Delilah: Never Be Another, la Prabal Gurung

Prezentarile lui Gurung sunt recunoscute ca avand un playlist de pus pe repeat. De data asta, el a deschis show-ul cu melodia englezoaicei Delilah. Vibeuri futuristice de la muzica, romantism modern de la haine, ce mai, potrivirea perfecta.

Tame Impala: Elephant, la Diane von Furstenberg, Helmut Lang si DKNY

Daca ar fi sa cautam o definitie a muzicii de runway, aceasta melodie ar putea fi trecuta la explicatie. Cu sunetele ei psihedelice, numai bune de mentinut ritmul modelelor, prima melodie de pe LP-ul “Lonerism” al australienilor a inspirat un mai putin de trei prezentari.

Friends: I’m His Girl, la Charlotte Ronson

Cu un frate Dj de renume care sa iti selecteze playlistul, sansele sa dai gres sunt destul de mici. La Charlotte Jonson s-a auzit dance punk, Brooklyn style, perfect pentru atitudinea la fel de cool a hainelor prezentate. Si chiar daca un a fost singurul podium pe care a rasunat Friends, parca la Charlotte s-au aliniat planetele cel mai bine, combinatia fiind mai mult decat nimerita.

Willy Moon: Railroad Track, la Billy Reid

“Amprenta sudista” este, in general, primul lucru care vine in minte cuiva care ar vrea sa descrie stilul Reid. Iar pentru a crea atmosfera, designerul a ales un artist londonez, a carui muzica are accente de rock’n'roll ’50-ist si acelasi simple ca “Power” a lui Kanye West. Cam asa a incheiat Willy Moon, care se pregateste sa plece in turneu cu Jack White, prezentarea Billy Reid la NYFW.

Baauer: Yaow, la Alexander Wang

Daca exista vreo prezentare in care sa ne asteptam sa nu gasim banalitati, aceea era cea a lui Alexander Wang. Si cine altcineva sa profite mai bine de pe urma renasterii muzicii Trap, printre noile obsesii alea muzicii electronice? Hip-hop-ul repetitiv si sintetizat al artistului originar din Brooklyn te facea sa “bounce” la prezentarea Alexander Wang.

Comentarii

Articole similare

Portrete zoo Yago

Animalutele, in varii interpretari, au devenit un leitmotiv al culturii hip actuale. »

Vampire Weekend

De 1 aprilie am trecut, dar saptamana aceasta e prea la inceput ca sa treaca usor fara un mic imbold. »

R.E.M. Blue

Ca James Franco poate sa faca orice, in sensul literal al cuvantului, deja ne-am dat seama. »

Paradise si James Franco

Colaborarea lui Nicole Kidman cu Roby Williams e deja legenda. »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine