De 1 aprilie am trecut, dar saptamana aceasta e prea la inceput ca sa treaca usor fara un mic imbold. Cu gandul la weekend sau la o coloana sonora cu chef de munca, avem cateva melodii noi numai bune de repeat.

Vampire Weekend – Diane Young

Stiti cum sta cu “suna la fel, dar altfel”, nu? Diane Young, primul single de pe cel de-al treilea album semnat de Vampire Weekend, “Modern Vampires of the City”, poarta izul oricarei melodii mai vechi de-a newyorkezilor. Dar, asa cum se cade, e si plina de suprize mai mult decat placute si dovada clara ca domnii de la Vampire Weekend nu au ramas in pana de idei.

Savages – She Will

Cele patru domnisoare de la Savages nu au cea mai optimista viziune asupra lumii. O simti din primele acorduri claustrofobice ale piesei “She Will”. Si, cu tobele ei violente si chitarele abrasive, “She Will” e o avertizare ca Savages au de gand sa isi puna ampreta adanc in istoria muzicii.

Noah & The Whale – There Will Come A Time

Si ei deja veterani ai indie-ului, ca Vampire Weekend, Noah & The Whale revin cu o piesa cu iz optzecist si adolescentin, dulce-amaruie si perfecta pentru un sing-along intr-o seara de primavara. Versurile poate nu sunt cele mai vesele, dar melodia e atat de addictive, ca e greu sa nu te indragostesti de ea de la prima ascultare.

Snoop Lion – No Guns Allowed (feat. Drake & Cori B)

Daca si voi cititi inca, din inertie, Snoop Dog, nu Lion, trebuie sa ascultati neaparat noua piesa a rapperului. Cu un sample din piesa Beirut, Nantes, e o dovada in plus ca Snoop chiar crede in transformarea lui muzicala si ca ar trebui sa ne pastram orice judecata pentru momentul in care vom asculta intreg albumului.

Outfit – Performance

Daca va intrebati cine sunt domnii, aflati ca vin din Liverpool si, in plus, fac o muzica asa cum n-a mai auzit nici orasul din care vin si nici Regatul Unit de ceva timp. Suna complet diferit de orice e pe piata momentan si probabil vor scoate unul dintre cele mai bune albume ale anului (LP-ul de debut trebuie sa iasa anul asta). Mai mult, Outfit sunt atenti si la partea vizuala, iar videoclipul piesei e un deliciu absolut.

Comentarii

Articole similare

Portrete zoo Yago

Animalutele, in varii interpretari, au devenit un leitmotiv al culturii hip actuale. »

Vampire Weekend

De 1 aprilie am trecut, dar saptamana aceasta e prea la inceput ca sa treaca usor fara un mic imbold. »

R.E.M. Blue

Ca James Franco poate sa faca orice, in sensul literal al cuvantului, deja ne-am dat seama. »

Paradise si James Franco

Colaborarea lui Nicole Kidman cu Roby Williams e deja legenda. »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine