Colaborarea lui Nicole Kidman cu Roby Williams e deja legenda. Si stim bine ca nu este singura vedeta a cetatii filmului care si-a expus talentul muzical. Am mai vazut interpretari impresionante la Hugh Jackman, Gwyneth Paltrow sau Anne Hathaway. Insa in ultima vreme tot aflam despre alte nume care s-au pus pe facut muzica, asa ca va dam doua idei.

James Franco s-a apucat si de muzica

Franco era la un moment dat privit drept unul dintre cei mai promitatori tineri actori ai Hollywoodului. Intre timp, s-a apucat sa isi implineasca tot felul de vise, ajungand sa profeseze ca profesor, iar acum, sa faca muzica. Franco a lansat alaturi de muzicianul Tim O’Keefe, sub titulatura “Daddy”, un prim albun, “MotorCIty”. Cu un sound inspirat de legendarul Motown si o coperta de album pe care stau Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson si Rachel Korine, primul clip, “Love in the Old Days”, nici ca putea trece neobservat.

Wild Nothing + Michelle Williams = Paradise

Jack Tatum, aka Wild Nothing, se ocupa cu indie pop. Si cum e un curent inca pe mare val, Michelle Williams a acceptat sa fie in videoclipul melodiei “Paradise”, facand o calatorie cu avionul pana la cascada Niagara. Insa actrita isi pune si vocea la bataie, citind din romanul “A Word Child” al autoarei britanice Iris Murdoch. Piesa este inclusa pe LP-ul “Nocturne”, lansat de curand.

Comentarii

Articole similare

Portrete zoo Yago

Animalutele, in varii interpretari, au devenit un leitmotiv al culturii hip actuale. »

Vampire Weekend

De 1 aprilie am trecut, dar saptamana aceasta e prea la inceput ca sa treaca usor fara un mic imbold. »

R.E.M. Blue

Ca James Franco poate sa faca orice, in sensul literal al cuvantului, deja ne-am dat seama. »

Paradise si James Franco

Colaborarea lui Nicole Kidman cu Roby Williams e deja legenda. »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine