Saptamana trecuta, pe net rasufla o fotografie de la sedinta foto a colectiei Maison Martin Margiela pentru H&M. Fashioniste cu sufletul la gura, critici si cronicari cu opinii si previziuni, cam tot ce se intrevede cand ai ocazia sa te uiti pe gaura cheii la asa o colaborare. Insa emotiile incep sa mai piara pentru ca au aparut primele imagini ale colectie, direct de pe strazile Parisului.

Preview-ul lansarii din noiembrie

Maison Martin Margiela H&M

Imaginile pentru promovarea colectiei Maison Martin Margiela pentru H&M au fost realizate de catre Sam Taylor Johnson, pe strazile capitalei franceze. In ciuda colaborarii cu gigantul retailer suedez, casa de moda franceza nu si-a pierdut catusi de putin din amprenta. Hainele care apar in fotografii pun accent pe volume, pe taieturi unice, pe forme reinterpretate, dar si eleganta si simplitate.

Maison Martin Margiela H&M

La anuntarea colaborarii, Maison Martin Margiela vorbea despre democratia stilului lor, ca punct central al creativitatii si cum colaborarea cu H&M le va permite sa impinga mai departe acest instinct. Tot atunci promiteau ca vor aduce impreuna cele doua universuri contrastante ale brandurilor in moduri ce ne vor surprinde pe noi toti. Iar din imaginile aparute nici ca ne putem gandi la altceva. Acelasi stil unic al uneia dintre cele mai influente case frantuzesti, insa disponibile pentru un public mult mai putin exclusivist. Insa nu putem sa nu ne intrebam, uitandu-ne la paltonul alb din colectie, daca unele piese nu sunt usor prea excentrice pentru publicul H&M.

Maison Martin Margiela H&M

Asteptam cu interes lansarea oficiala a colectiei pe 15 noiembrie, nu de alta, dar imaginile de pe strazile orasului modei parca ne-au deschis apetitul.

Maison Martin Margiela H&M

Comentarii

Articole similare

Carmen Chereches - Lost in Dreams

Curiosi cum se mai prezinta lumea modei de pe la noi, ne-am postat in primele randuri de la Avanpremiere. »

H&M & Other Stories

Dupa cum se zvonea prin luna martie, H&M chiar va lansa o linie cu produse de lux. »

Ceas Fossil Karl Lagerfeld

Neobositul designer a anuntat colaborarea cu brandul american Fossil. »

Taylor Swift Rita Ora Alicia Keys

Iti facem un top trei cu look-urile care ne-au placut si altul cu cele care ne-au facut sa inchidem ochii. »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine