Ca James Franco poate sa faca orice, in sensul literal al cuvantului, deja ne-am dat seama. Dar o astfel de alaturare de nume nu era pe lista previziunilor noastre pentru viitorul apropiat. Adica legendara trupa R.E.M, mai sus mentionatul Franco si Lindsay Lohan, fotografiata de nu mai putin cunoscutul Terry Richardson.

Tipic L.A.

Dupa ani buni de succes, cu aproape un an in urma, venerabila trupa de rock alternativ R.E.M punea punct. Insa inainte de a se opri, mai lansau un album, “Collapse Into Now”, in 2011, alaturi de un proiect prin care mai multe personalitati realizau clipuri pentru fiecare dintre piesele de pe el. In dreptul a doua dintre melodii statea scris numele lui James Franco.

R.E.M. Blue

Dupa suficient timp incat nimeni sa nu mai viseze la aparitia vreunuia dintre scurt metrajele actorului, se lanseaza surprinzatorul “Blue”, pe care apar vocile lui Patti Smith si ale vocalului Michael Stipe. Imaginea tremuranda a unui L.A. old school, cu o fata usor retro si locatii cheie precum Roosevelt Hotel sau Hollywood Walk of Fame. Si dintre ele rasare o starleta, fauna tipica peisajului, identificata in persoana controversatei Lindsay Lohan, fotografiata de noul preferat al vedetelor, Terry Richardson, la Chateau Marmont. L.A. at it’s best!

“Am mers la oameni cu care chiar imi doream sa lucrez si in care puteam avea incredere sa ii las sa faca ce voiau. Au avut mana libera in totalitate. In multe momente am fost surprins, in multe am primit exact ce mi-am dorit”, declara in martie 2011 vocalul formatiei, Michael Stipe. Deschiderea lui Franco cu acel “The End” care vestea inceputul sfarsitului din care categorie sa fi facut parte?

Lansarea clipului regizat de Franco a coincis si cu cea a compilatiei greatest hits a formatiei, numita “Part Lies, Part Heart, Part Truth, Part Garbage”. Incantator nume!

Comentarii

Articole similare

Portrete zoo Yago

Animalutele, in varii interpretari, au devenit un leitmotiv al culturii hip actuale. »

Vampire Weekend

De 1 aprilie am trecut, dar saptamana aceasta e prea la inceput ca sa treaca usor fara un mic imbold. »

R.E.M. Blue

Ca James Franco poate sa faca orice, in sensul literal al cuvantului, deja ne-am dat seama. »

Paradise si James Franco

Colaborarea lui Nicole Kidman cu Roby Williams e deja legenda. »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine