La cat de repede se misca lumea modei, nu mai ai timp sa arunci piesele iesite din tendinte, ca s-au si intors. Iar cand gasesti cate un trend care pare sa reziste catorva sezoane, iti vine sa mai respiri usurata. Sa fie acesta si cazul topurilor cu abdomenul la vedere?

Abdomenul la control

Saptamana modei in plina desfasurare a lansat noul val de primavara. Iar una dintre tendintele care pare sa isi doreasca sa se mentina este cea a bluzelor scurte, care apare pe mult prea multe podiumuri. Si nu ar fi ea chiar o noutate, pentru ca de ceva vreme avem o revenire a bluzelor deasupra buricului sau chiar a bandourilor si bustierelor. Iar, de data asta, nu mai este neaparata nevoie sa le porti cu o fusta cu talie inalta, cum vedeam in alte sezoane, desi nici asta nu este out. Pe sub camasi transparente sau pe sub tinute stratificate de toamna, toata lumea ar trebui sa isi arate abdomenul, indiferent de forma in care se afla. Totusi, am recomanda o adaptare a trendului la forma fizica, pentru ca nu am vrea sa exageram cu termenul de “fashion victim”.

Marc Jacobs primavara vara 2013
Marc Jacobs primavara vara 2013

Cel care a facut sa se intample acest trend este nonconformistul Marc Jacobs, modelele lui purtandu-l pe Mickey Mouse pe bluze scute cu maneci lungi, alaturi de pantaloni cu talie joasa. Dar nu este singurul. Diesel Black and Gold alege calea mai discreta, cu bandourile plasate pe sub bluze transparente. Iar Boy by Band of Outsiders le prefera colorate. Ne place sau nu, se intampla!

Diesel primavara vara 2013 Band of Oursiders primavara vara 2013
Diesel primavara vara 2013; Band of Oursiders primavara vara 2013

Comentarii

Articole similare

Carmen Chereches - Lost in Dreams

Curiosi cum se mai prezinta lumea modei de pe la noi, ne-am postat in primele randuri de la Avanpremiere. »

H&M & Other Stories

Dupa cum se zvonea prin luna martie, H&M chiar va lansa o linie cu produse de lux. »

Ceas Fossil Karl Lagerfeld

Neobositul designer a anuntat colaborarea cu brandul american Fossil. »

Taylor Swift Rita Ora Alicia Keys

Iti facem un top trei cu look-urile care ne-au placut si altul cu cele care ne-au facut sa inchidem ochii. »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine