Cei de la V Magazine au implinit visul oricarui barbat: sa le vada pe Kate Moss si pe Rihanna, impreuna, semi dezbracate. Cele doua dive apar impreuna intr-un pictorial surprinzator, sexy, provocator si cu foarte, foarte putine haine. Simplu, dar suficient cat sa iti faca imaginatia sa zburde.

Less is more

Rihanna Kate Moss

Rihanna dezbracata, acoperita de Kate Moss in lenjerie sexy sau invers? Oricum, le vei vedea pe cele doua in ambele ipostaze intr-un pictorial pentru revista V Magazine. Pentru ca profilul de Instagram al Rihannei este locul unde sa intri cand ai chef de ceva edgy, de data aceasta, cantareata a “lasat sa scape” imaginile din viitorul numar al publicatiei. Si nici ca se putea mai bine. Cele doua dive apar cat se poate de provocator impreuna, cu doar cateva hainute sexy, dar cu atitudine cat sa acopere tot. Machiaj smokey, lenjerie (atunci cand exista) neagra din dantela si tatuaje la vedere.

Rihanna Kate Moss

Daca in cazul lui Kate look-ul nu i s-a modificat cu mult fata de ce eram obisnuiti, Rihanna are o coafura pe care am vrea sa o vedem mai des. Ne place aceasta revenire “S&M”. Pictorialul a fost realizat de celebrul fotograf de moda Mario Testino si era destinat numarului de martie al revistei. Insa apreciem generozitatea Rihannei de a impartasi fanilor bucuria de a fi vazut-o pe Moss in costumul Evei.

Rihanna Kate Moss

Comentarii

Articole similare

Portrete zoo Yago

Animalutele, in varii interpretari, au devenit un leitmotiv al culturii hip actuale. »

Rihanna Kate Moss

Visul oricarui barbat: sa le vada pe Kate Moss si pe Rihanna, impreuna, semi dezbracate. »

Telefon Instagram

Casetagram iti permite sa iti creezi o carcasa personalizata de iPhone, Galaxy, iPad sau iPod folosind fotografiile de pe Instagram sau Facebook. »

Jennifer Llawrence Miss Dior

Jennifer Lawrence a surprins printr-o prestatie demna de Oscar. »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine