Cati doctori ati mai vazut voi sa care dupa ei o geanta precum cea pe care au facut-o celebra? Da, nici noi prea multi, dar nu-i nimic, pentru ca fashonistele sunt aici sa pastreze imaginea accesoriului, vazut acum doar in filmele despre razboi, vie si moderna.

Is there a doctor in the house?

Judecand dupa geanta am putea spune ca da, pentru ca trendul se raspandeste ca un virus. Insa nu ne-am baza pe asta, pentru ca cel mai probabil singura trusa pe care o vei gasi in ea e una de machiaj. Cu structura arhitecturala si aerul androgin, geanta “de doctor” isi face din cand in cand come back-ul in tendinte. Dar poate pentru ca cere ceva mai multa atentie la tinuta, niciodata nu se mentine acolo, fiind un etalon de sobrietate.

De data aceasta in atentie au readus-o branduri precum Miu Miu sau Marni, care au adaugat cateva elemente moderne, culori, texturi si forme, facand-o mai usor de purtat, chiar si cu tinute sport-ish.

Geanta de doctor
Miu Miu, Prada, Alexander Wang, Marni

Shop the trend

O geanta de doctor Miu Miu are preturi cuprinse intre 1300 si 1800 de dolari. Dar nu e cazul sa plangi, pentru ca ti-am cautat variantele accesibile, in diferite texturi, culori si interpretari.

Geanta de doctor
Accessorize: geanta neagra – 45 lire, geanta cu blana – 75 lire; geanta colorata Parfois – 35 euro; geanta maro Moa – 40 euro; geanta tricotata Pull & Bear – 199 lei; geanta roz Meli Melo – 99 lei.

Comentarii

Articole similare

Carmen Chereches - Lost in Dreams

Curiosi cum se mai prezinta lumea modei de pe la noi, ne-am postat in primele randuri de la Avanpremiere. »

H&M & Other Stories

Dupa cum se zvonea prin luna martie, H&M chiar va lansa o linie cu produse de lux. »

Ceas Fossil Karl Lagerfeld

Neobositul designer a anuntat colaborarea cu brandul american Fossil. »

Taylor Swift Rita Ora Alicia Keys

Iti facem un top trei cu look-urile care ne-au placut si altul cu cele care ne-au facut sa inchidem ochii. »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine