Cat de ciudat era personajul lui Ben Stiler din Zoolander? Cam cat de ciudata e si Lady Gaga, nu? Si cu toate astea ii iubim pe amandoi. Si se pare ca si intre ei se infiripa ceva, pentru ca se pare ca Gaga este prima pe lista pentru a juca personajul feminin din partea a doua a filmului.

  • Articol de:Gamine
  • Postat in:News
  • Data:22 octombrie 2012

5 milioane de euro pentru rol

Prin piata umbla niste zvonuri (incantatoare) cum ca Ben Stiller si-ar dori-o pe Lady Gaga pentru a interpreta personajul pentru care bate ciudat inima lui Zoolander. Si asta nu de dragul modei, ci pentru vreo 5 milioane de dolari. Ben Stiller si Owen Wilson vor reveni in rolurile lui Zoolander si Hansel McDonald, cei doi rivali care acum speram sa se lupte pe Gaga.

Zoolander Gaga

Pe aceeasi lista cu cantareata se afla si alte nume interesante. Intre ele se numara Kate Upton, Heidi Klum, Adriana Lima sau Kate Moss. Insa oricat de mult am considera-o noi pe Adriana una dintre cele mai frumoase femei ever, tot mai potrivita in ciudatenie ni se pare purtatoarea de rochii din carne. Unde mai pui costumele pe care le-ar schimba, care in mod sigur i-ar umple de invidie pe cele doua modele masculine. Pana cand aflam daca Gaga a acceptat rolul, nu putem decat sa ne gandim la dialogurile care ar aparea intre personajele Zoolander 2, care va aparea in 2014.

Comentarii

Articole similare

Emma Hill Mulberry

Mulberry a fost desemnat cel mai tare dintre toate numele industriei de luxury britanice. »

Kylie Minogue Fashion

Cantareata vrea sa isi sarbatoreasca cei 25 de ani de cariera printr-un proiect special. »

Adele

Adele a nascut vineri un baietel perfect sanatos. »

Zoolander Gaga

Cat de ciudat era personajul lui Ben Stiler din Zoolander? »

Culture
Lifestyle
Made with
Copyright © 2017 Gamine