5 remedii eficiente impotriva vergeturilor

0
162

Vergeturile sunt inevitabile daca ai slabit sau ai castigat in greutate brusc. Vergeturile sunt mici cicatrici inestetice si neplacute, mai ales daca apar in zonele expuse, cum ar fi nivelul picioarelor si al bratelor.

Acestea pot aparea si pe abdomen, solduri, si isi schimba culoarea de la rosu sau violet la alb.

Exista mai multe moduri in care poti scapa de vergeturi. Unul dintre acestea este tratamentul cu laser. Acesta este util, poate diminua in mod semnificativ vizibilitatea vergeturilor, insa te poate costa o mica avere. Rezultatul depinde de cat de vechi sunt vergeturile si de cat de grav este afectata pielea.

Pe langa tratamentul cu laser s-au descoperit si elemente naturale ce pot fi combinate in casa si care te pot ajuta in lupta impotriva vergeturilor. Aceste remedii naturale sunt mai ieftine decat alte tratamente si pot avea efecte miraculoase.

Top 5 remedii pentru vergeturi:

1. Unt de cacao
Untul de cacao trateaza foarte bine vergeturile si este foarte bun si in impiedicarea aparitiei lor. Aplica unt de cacao o data pe zi pe zona afectata si vei observa procesul de vindecare. Vei avea mult mai putine vergeturi cu putin efort.

2. Aloe Vera
Prin aplicarea de gel Aloe Vera in fiecare dimineata vei avea rezultate uimitoare: vergeturile vor incepe sa se estompeze. Aloe Vera este unul dintre cele mai bune tratamente cu proprietati de vindecare.

3. Vitamina E
Ca si in alte cazuri, remediile de acasa pot varia foarte mult de la o persoana la alta. Vitamina E este un remediu de care multe femei spun ca are rezultate magice. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici o data pe zi pe zonele afectate si vergeturile vor incepe treptat sa se estompeze.

4. Ulei de lavanda
Este greu sa faci ca vergeturile sa dispara, dar cel putin le poti face mai putin vizibile. Uleiul de lavanda este un remediu cunoscut ca fiind eficient impotriva vergeturilor. El trebuie aplicat de tri ori pe zi si le va face mai putin vizibile. Este foarte ieftin si daca il vei aplica corespunzator vei vedea imbunatatirea aspectului pielii.

5. Prepara propriul amestec impotriva vergeturilor
Amesteca o ceasca de Vitamina E cu o jumatate de cana de ulei de masline si un sfert de ceasca de Aloe Vera. Acest remediu este foarte eficient pentru tratarea si prevenirea vergeturilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here