9 idei de cadouri pentru a o impresiona la prima intalnire

0

Prima intalnire este intotdeauna complicata, pentru ca te vei afla in dilema intre ceea ce ar trebui sa faci sau sa nu faci. Ai vrea sa iti exprimi interesul si cat de mare este acesta, dar, totodata, sa pastrezi limitele necesare si sa ramai rezervat. 

O solutie ar fi sa ii oferi un mic dar. Acest gest poate si o cale draguta pentru a transmite nu numai ca te intereseaza persoana, ci si ca esti un barbat atent si, de ce nu, un adevarat cavaler. 

Cu toate acestea, daca un dar la prima intalnire este un gest frumos, poate fi dificil sa il alegi, astfel incat sa nu para deplasata sau sa trezeasca o impresie gresita.

Iata 9 idei de cadorui pentru prima intalnire.

Un trandafir cu tulpina lunga

Daca esti sigur ca urmeaza o intalnire formala, un trandafir poate fi un dar inspirat, fara a avea un mesaj necorespounzator. Trandafirul este simbolul universal al iubirii si place tuturor fetelor si femeilor. Langa acest trandafir, pentru a da o nota vesela, poti adauga unul sau doua baloane cu heliu.

Afla care sunt florile ei preferate

Mai bun decat un sigur trandafir poate fi un buchet cu florile ei preferate. Incearca sa afli de la cunostintele comune pe care le aveti, de la prieteni sau de pe conturile de socializare, ce flori prefera partenera ta si ofera-i un buchet din acestea. 

Afla care este culoarea preferata

Daca nu reusesti sa afli care sunt florile ei preferate, poate afli care este culoarea care ii place. Astfel o poti impresiona cu un buchet de flori OkFlora in acea culoare. De exemplu, daca ii place galbenul, un buchet de floarea-soarelui ii va aduce zambetul pe buze.

Ofera-i o jucarie de plus

Daca ai observat ca ar poze cu ursuleti de plus, un alt mic ursulet o va incanta. Totodata, daca esti confuz, indulceste situatia cu o cutie mica de bomboane de ciocolata. Acestea au devenit in timp un sinonim pentru gentilete si cavalerism, asa ca nu ai cum sa gresesti.

O mica bijuterie 

Daca nu vrei sa ii oferi ceva prea scump, pentru a nu creea impresia gresita ca esti disperat sau vrei sa epatezi, ofera-i partenerei o mica bijuterie, cum ar fi un mic medalion pentru bratara.

Ceva legat de hobby-ul ei

Daca stii ca are un anunumit hobby, esti salvat, pentru ca ii poti oferi ceva legat de acesta. De exemplu, daca stii ca picteaza, o cutie cu creioane sau cu culori va fi binevenita si apreciata. 

O carte buna

Daca ii place sa citeasca, nu ai cum sa gresesti cu o carte buna. Partenera ta va fi incantata sa primeasca o carte cu o dedicatie din partea ta pe care sa o poata savura dupa intalnire.

Parfumul preferat

Daca ai avut sansa sa afli care este parfumul ei preferat, ai un as in maneca! Poti gasi parfumuri in fiole mici care nu sunt foarte scumpe. Cu siguranta va fi incantata de gestul tau care dovedeste ca tii cont de preferintele ei si ca o apreciezi.

OK FLORA ROMANIA

Str, Calea Văcărești 302, sector 4

Sector 1, Reper: MONOLIT Square Offices

București 040064

Telefon: 0758 400 400

Comenzi se detalii: okflora.ro

Localizeaza pe harta: Directions OK Flora Romania

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version