Aurii. Unghii aurii

0
19
22924035 - manicured golden woman nails on the table close up

OPI se pregateste de lansarea unei editii limitate de oja aurie, pentru a comemora 50 de ani de filme James Bond. Ingredientul secret al ojei va fi chiar aurul de 18 carate, unghiile tale urmand sa straluceasca sub atingerea pretiosului material la fel de opulent precum tinutele fetelor Bond.

Creat pentru a sarbatori aniversarea de aur a Agentului 007, “The Man With The Golden Gun”, asa cum a fost denumit produsul, va costa in jur de 40 de dolari si va fi presentat intr-o sticluta de colectie. Oja este programata sa apara la sfarsitul lunii octombrie, cel mai probabil in jurul lansarii celui mai recent film Bond, “Skyfall”. Asa ca stim cu siguranta una dintre dorintele tale de pe lista cu cadouri de sarbatori.

Auriul in tendintele pentru toamna 2012

Manichiura in nuante aurii este una dintre principalele tendinte ale acestei toamne. Asa ca “the Goldfinger” poate fi luat chiar in sensul literal. Pe multe dintre podiumurile colectiilor din acest sezon au fost vazute unghii scanteietoare. Fie ca a fost folosit in combinatii cu rosul burgund, si el una dintre vedete toamnei, ca in prezentarile Marchesa ori Ruffian, in degrade, precum Pamela Love, discret, a la Alexandre Herchcovitch sau chiar french, in stilul Behnaz Serafpour, auriul este unul dintre starurile sezonului rece.

Shop the trend

Cum trendul unghiilor aurii e prezent deja de ceva vreme si nu da semne ca ar avea de gand sa dispara in urmatoarele luni, mai toate brandurile de cosmetice s-au gandit ca nu ar strica sa aiba macar o nuanta in stoc. Asa ca vei gasi cate o optiune in functie de cat de darnica te trezesti de dimineata. Noi iti dam doar cateva sugestii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here