Beyonce cea cu breton

0
87

Bretonul pare sa revina in forta printre vedete. Cea mai noua aparitie a lui Beyonce a uimit prin noul ei stil, iar aici ne referim nu doar la costumul ce semana cu o pijama (ceva mai rafinata, dar tot pijama), ci si la noua coafura cu breton drept.

Revenirea bretonului

L-am vazut de curand la Britney Spears, l-am vazut si la Demi Lovato, insa nu se compara cu cel al lui Beyonce. La breton ne referim, noua coafura preferata a vedetelor. Aflata in tribune pentru a sustine echipa de baschet Brooklyn Nets, la care sotul Jay-z este co-actionar, Miss B a atras atentia tuturor fotografilor cu noua ei coafura. Cantareata a renuntat la buclele de diva, pentru o coafura ceva mai asezata: breton drept si parul perfect intins. In plus, pantalonii si topul Tibi, cu pattern grafic si pantofii Giuseppe Zanotti au ajutat ca efectul hipnotic sa se pastreze.

Daca vrei sa urmezi exemplul ei, nu uita ca o astfel de tunsoare are nevoie si de atentie speciala. Asta pentru ca trebuie sa fie mereu in perfecta stare, orice imperfectiune fiind usor sesizabila. In rutina de ingrijire vei avea nevoie de un sampon cu efect de indreptare. Chiar daca nu va face toata munca pentru tine, macar te va ajuta. Un produs de ingrijire care sa contina ulei de argan este un must. Iti va ingriji parul pentru a nu arata tocit si ii va da luciul de care are nevoie. Insa ai grija sa il aplici departe de radacini, pentru a nu incarca prea mult parul. La final, fara plata tot nu scapi daca ai ales aceasta coafura. Iti va tine parul intins mai mult timp decat indreptatul cu peria si mult mai ordonat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here