Cum aflu modelul de telefon? 2 Metode simple

0

Ai luat recent decizia să renunți la jobul actual și să te ocupi de un business pe care să-l crești de la zero. În fond, la asta îți visezi de când erai mic: să fii propriul șef și să-ți organizezi viața în propriul tău mod.

Știi că produsele tale trebuie puse în valoare și fiind la început de drum alegi pentru promovare rețelele sociale pentru asta până când e gata site-ul. Deși i-ai dat tot ce trebuie fotografului el îți face vizualurile în două săptămâni, însă tu ai nevoie zilnic de fotografii – nu doar poze de produs, ci fotografii legate de tot ce înseamnă business-ul tău. Evident nu-ți rămâne decât să le faci de unul singur.

Scoți telefonul și îți dai seama că atunci când l-ai cumpărat aspectul fotografiilor a fost ultimul criteriu la care te-ai gândit pentru că nu erai persoana interesată de așa ceva. Doar că acum lucrurile s-au schimbat, iar calitatea fotografiilor poate face diferența între un business actual cum este și vrei să arate ce faci tu acum și unul din 1900 toamna când camerele foto abia prindeau contur în mințile și dorințele utilizatorilor.

Îți dai seama că îl poți vinde pe cel actual – este încă un telefon bun și de calitate, dar nu știi exact ce model este și nu știi cât să ceri pe el. La fel de bine, poate vrei să îl transformi în telefon pentru firmă în care să pui o cartelă cu număr dedicat pentru business-ul tău, vrei să-i iei o husă de protecție, dar nu știi de care să cumperi. Îi trebuie și folie, dar, iarăși, de care să cumperi?

Îți spun eu – e cât se poate de simplu să afli modelul de telefon pe care îl deții!

Unele telefoane au modelul gravat chiar pe carcasa din spatele telefonului, dar dacă aveai un astfel de telefon nu mai citeai acest articol. J Ca să nu fii în încurcătură atunci când plasezi comanda online pentru accesoriile necesare telefonului tău există două metode simple pe care ți le recomand:

  1. Meniul telefonului

Cea mai simpla si mai la îndemână metoda este sa accesezi chiar meniul telefonului: „Setari”/„Settings” unde cauți sectiunea „Despre telefon”/”About Phone”. Toate modelele noi de telefoane au aceste informații și detalii tehnice despre telefonul pe care îl deții.

  1. Identificarea după codul IMEI

Codul IMEI este un cod unic pentru fiecare telefon in parte, alcătuit din 15 cifre.

Daca telefonul tau are sistem de operare Android poți să tastezi *#06# și afli instant codul IMEI. Poți să găsești acest cod IMEI pe cutia originala a telefonului sau inscripționat pe spatele bateriei, dar parcă mult mai facil este să atingi ecranul și să tastezi *#06#.

Astfel, a doua metoda simplă să afli ce model de telefon ai este sa introduci codul IMEI pe  IMEI.info  obținut anterior și platforma îți va oferi toate detaliile tehnice legate de telefonul tău.

Nu uita că orice comunitate crește prin schimb de informații, interacțiune și căutarea aceluiași scop comun, așa că dacă folosești alte metode care te-au ajutat când nu mai țineai minte exact modelul telefonului tău, spune-ne și nouă! Lasă-ne un comentariu!

Iar dacă articolul ți-a fost de folos nu uita să-l distribui pe Social Media.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version