Cum sa ai parul roz, albastru, verde sau galben

0

Parul intr-o culoarea puternica arata o personalitate puternica, stil si te scoate in evidenta. Parul roz, albastru, verde, galben, gri sau violet te va scoate din anonimat si vei arata uimitor. Dar mai inainte de a pleca la drum cu o astfel de schimbare de look trebuie sa stii cum poti ajunge la o culoare de par puternica si cum o poti mentine.

Varsta, textura parului si culoarea pielii pot fi impedimente pentru colorarea firelor de par.
Exista o multime de tonuri si tehnici care te pot ajuta sa ajungi la visul tau colorat. Decolorarea este esentiala in toate cazurile.

Vopselele in culori stridente dispar usor, asa ca parul tau va avea nevoie de ajustari constante, dar unele produse si tehnici promit o culoare de o mai mare durata.

Cand vine vorba de parul colorat, exista o multime de posibilitati. Poti opta pentru diferite culori, tonuri si moduri de imbinare a diferitelor culori. Este posibil sa-ti colorezi intregul par sau doar o parte, si il poti face chiar curcubeu.

Verifica fotografiile cu par roz, albastru, verde, galben, gri sau violet, si vezi ce te inspira.

Par albastru

Pentru a realiza culoarea albastra pe fierele de par este necesar ca acestea sa aiba tonuri clare, platina. Procesul de albire si umbrire poate fi indelungat. Aminteste-ti ca pe firele de par galbene, vopseaua albastra este verde

Par roz

Cum rosul este o culaore calda, este necesar ca firele de par sa fie decolorate, mai ales daca doresti un roz pastel.

Par verde

Si parul verde necesita in prealabil decolorarea pentru a putea ajunge la tonul de verde dorit. Decolorarea depinde de tonul de verde pe care vrei sa il obtii. Verdele se poate obtine usor si daca ai parul blond.

Par violet

Intensitatea culorii se poate obtine cu ajutorul decolorarii. Pentru nuantele inchise se face o mica decolorare, insa pentru nuantele luminoase firele trebuie sa fie platina.

Par galben

Culoarea galbena in par este usor de realizat, din parul blond, aceasta se poate obtine cu usurinta.

Par gri

Pentru a obtine fire de par gri este necesar ca firele de baza sa fie platina.

Tehnici de colorarea a parului
Iti doresti ca parul tau sa aiba o culoare deosebita, care sa te scoata in evindetna. Iata cateva tehnici diferite de a obtine tonurile de culoare visate.

1. Decolorarea totala
Pentru culorile aprinse si pentru cele pastel decolorarea totala este necesara. Specialistii recomanda decolorarea uniforma a lungimii si apoi a radacinii. De asemenea, atentia trebuie sa fie sporita atunci cand folosesti oxidantul. Pot aparea iritatii ale scalpului. Unele culori, cum este albastrul are nevoie de o mai mare decolorare. Pe cand rozul nu necesita tonuri atat de luminoase.
Albirea difera de tonurile dorite. Pentru finalizarea procedurii pentru a realiza culoarea dorita de par, pe parul decolorat se aplica vopseaua in culoarea dorita

2. Ombre
Este o optiune excelenta pentru cele care doresc culoare in parul lor, insa nu vor sa faca o schimbare radicala. Un alt aspect pozitiv al tehnicii ombre este ca albirea si vopsirea nu ajung la radacina si poate fi efectuata chiar si de femeile gravide. Este o procedura mai putin agresiva cu parul, spre deosebire de decolorarea totala..

3. Suvite colorate.
Pentru suvitele colorate in culori aprinse, este folosita de asemenea decolorarea parului, insa se delimiteaza latimea. Tehnica poate varia.

4. Suvite temporare.
Pentru suvitele vesele temporare nu ai nevoie nici de decolorare, nici de vopsea. Exiata pe piata produse care ofera posibitatea vopsirii temporare. Acestea sunt disponibile sub forma de spray-uri colorate, creme sau chiar masti de par.

Pentru ingrijirea culorii stridente a parului foloseste un sampon bun, dedicat parului vopsit. Spala parul cu apa calduta si nu cu apa fierbinte si nu mai mult de trei ori pe saptamana. Foloseste crama de hidratare, ea te ajuta la mentinerea parului sanatos, dar si mentinerea vopselei. Vopselele pentru nuante pastelate contin mai putin pigment, in consecinta acestea se vor spala mai repede.

Chiar daca nuanta parului tau este una mai inchisa, tot va fi nevoie sa revopsesti parul la 3 – 4 saptamani pentru a mentine culoarea placuta. Pentru o culoarea reusita si un par sanatos este indicat ca vopsitul parului in culori stridente sa se realizeze de un specialist.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version