Cum să alegeți florile în funcție de zodie

0
29
aranjamente flori

Florile au fost mult timp asociate cu emoții, simboluri și semnificații, așa că de ce să nu le folosiți ca o modalitate de a-ți exprima dragostea și aprecierea pentru cineva special din viața ta? Fie că sunteți în căutarea unui cadou potrivit sau pur și simplu doriți să vă exprimați creativ folosind flori, alegerea în funcție de zodiac vă poate ajuta să vă personalizați selecția. Fiecare semn are propriul său set de caracteristici și trăsături care se potrivesc bine cu diferite tipuri de flori.

Berbec: curajos și îndrăzneț

Berbecul, primul semn al zodiacului, este cunoscut pentru impulsivitatea și energia sa. Curajoși și îndrăzneți, Berbecii sunt lideri naturali care nu se feresc niciodată de o provocare. Când vine vorba de selecția florilor, Berbecii au nevoie de ceva îndrăzneț care să se potrivească cu spiritul lor de foc. Căutați culori vibrante, cum ar fi roșu și galben, margaretele și lalelele sunt opțiuni grozave! Florile cu spini pot fi, de asemenea, o alegere unică, reprezentând rezistența unui Berbec.

Taur: dulce și delicat

Indivizii Taur sunt blânzi și dulci, iar aceste calități ar trebui să se reflecte în florile pe care le alegeți. De la lalele la bujori, există multe flori frumoase care pot simboliza natura delicată a unui Taur.

Lalelele vin într-o varietate de culori, dar soiurile de culoare crem scot în evidență subtilitatea unui Taur. Bujorii prezintă și blândețea acestui semn, cu petalele lor moi și nuanțe romantice. Dincolo de aceste două alegeri clasice, trandafirii sunt o altă opțiune fantastică pentru Tauri – trandafirii roz în special surprind perfect esența acestui semn zodiacal! Nu numai că au o frumusețe subestimată, dar reprezintă și dragostea sentimentală atât de caracteristică acestui semn stelar.

Gemeni: strălucitori și veseli

Gemenii sunt recunoscuți pentru inteligența lor, așa că se cuvine ca florile asociate cu Gemenii să aibă o dispoziție la fel de strălucitoare și veselă. Pentru cei născuți sub acest semn, culorile vibrante oferă un sentiment de optimism și bucurie care revitalizează sufletul. Florile viu colorate, cum ar fi floarea soarelui, trandafirii, gerberele, crinii sau lalelele vor scoate în evidență latura lor creativă, adăugând în același timp puțină distracție în viața lor. Pentru o notă suplimentară specială care vorbește despre latura romantică a Gemenilor, luați în considerare adăugarea de roz sau lavandă la aranjamentul dvs. floral.

Rac: blând și liniștitor

Acest semn zodiacal preferă florile blânde, cum ar fi trandafirii, crinii și margaretele. Toate aceste flori au conotații simbolice semnificative care pot fi folosite pentru a exprima cât de mult îți pasă de persoana iubită. Trandafirii reprezintă dragostea și frumusețea, crinii simbolizează puritatea, în timp ce margaretele conţin mesaje de speranţă şi bucurie. Fie că cauți ceva subtil sau un aranjament impresionant, aceste trei tipuri de flori vor fi o alegere excelentă pentru cei din zodia Rac!

Leul: vibrant și expresiv

Leii sunt un semn vibrant și expresiv, iar florile care li se potrivesc cel mai bine ar trebui să reflecte acest lucru. Atunci când alegeți flori pentru Leu, ar trebui să căutați flori cu culori de foc precum portocaliu, roșu și galben pentru a le capta cu adevărat energia. Florile cu multe petale în formă rotundă precum trandafirii își vor arăta natura generoasă. Cu toate aceste culori strălucitoare combinate împreună, cu siguranță veți crea un buchet atrăgător, care este perfect pentru Leu!

Fecioară: simplu și practic

Cei născuți sub semnul Fecioarei tind să fie îngrijiți și organizați, practici și orientați spre detalii. Un aranjament floral care se potrivește sensibilităților lor simple, dar sensibile, va mulțumi cu siguranță. Atunci când selectați flori pentru o Fecioară, optați pentru ceva elegant și simplu. Margaretele reprezintă inocența și puritatea, petalele albe ale acestor flori vesele sunt perfecte pentru o estetică curată care vorbește despre natura practică a acestui semn zodiacal.

Balanța: elegant și rafinat

Când vine vorba de alegerea florilor pentru o Balanță, ar trebui luate în considerare gusturile lor sofisticate. Căutați flori delicate sau pastelate, cum ar fi trandafirii roz sau respirația bebelușului. Aromele delicate, cum ar fi lavanda sau iasomia, sunt, de asemenea, alegeri ideale. Pentru ceva cu adevărat unic și special, împerecheați trandafiri de culori diferite – două până la trei nuanțe vor crea un efect atrăgător care va mulțumi cu siguranță orice Balanță!

Scorpion: ademenitor și misterios

Al optulea semn al zodiacului, Scorpionul este un semn atrăgător și misterios, care este adesea asociat cu emoții intense și pasiuni extreme. Cu o prezență captivantă și o aură de intriga, Scorpionii sunt cunoscuți pentru personalitățile lor magnetice. Când vine vorba de alegerea florilor pentru un Scorpion, trandafirii roșu intens tind să fie favoriți, deoarece reprezintă dragostea, pasiunea și curajul – toate calități care se găsesc din abundență la cei născuți sub acest semn.

Săgetător: aventuros și sălbatic

Cei născuți sub acest semn sunt cunoscuți pentru natura lor aventuroasă. Sunt adesea optimiști, independenți, pasionați și dornici să exploreze ceva nou. Săgetătorii iubesc culorile strălucitoare și modelele vibrante care reflectă personalitățile lor dinamice. Când vine vorba de flori, alege ceva care să surprindă esența spiritului aventuros al Săgetătorului, cum ar fi floarea soarelui sau crinii.

Capricorn: clasic

Ca semn de pământ, Capricornii sunt cunoscuți pentru simțul lor puternic de responsabilitate și fiabilitate – calități care pot fi exprimate prin aranjamente flori sofisticate. Florile perfecte pentru a oferi un Capricorn ar trebui să reflecte și aceste trăsături. Trandafirii sunt o alegere populară pentru Capricorni datorită simbolismului său ca gest romantic suprem. Trandafirii albi simbolizează puritatea, inocența și eleganța – toate caracteristicile foarte apreciate de cei născuți sub acest semn.

Vărsător: unic și creativ

Vărsătorii au o abordare unică și creativă a vieții, care se reflectă în alegerile lor florale. Pentru cei născuți sub semnul Vărsător, buchetul perfect de flori ar trebui să reflecte spiritul lor independent, sărbătorind și personalitatea lor ieșită. Alegeți culori strălucitoare precum albastru sau galben pentru a simboliza energia și vitalitatea acestui semn zodiacal. Crinii sau irisii uimitori sunt alegeri excelente, deoarece conțin semnificații de fidelitate și loialitate – calități esențiale pentru relațiile unui Vărsător cu ceilalți.

Pești: visător și sensibil

Florile cu un aer de mister și subtilitate pot scoate în evidență frumusețea și farmecul natural al Peștilor. Florile viu colorate ar putea fi prea mult pentru ei, în schimb, optați pentru ceva mai blând precum nuanțele pastelate sau florile albe pentru a le surprinde blândețea și latura emoțională. Florile delicate, cum ar fi nu-mă-uita, ar fi deosebit de potrivite, deoarece simbolizează prietenia, dragostea adevărată și amintirile.

În concluzie, atunci când alegeți flori pentru dvs. sau pentru altcineva, poate fi util să luați în considerare semnul lor zodiacal. Fiecare semn are propriile caracteristici și energii unice care pot fi reflectate în floarea asociată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here