Evenimente la care florile trebuie să fie prezente

0
27

În vârtejul pregătirilor pentru un botez sau o nuntă nu te poți ocupa de toate aspectele fără ca stresul să te afecteze. Florile și aranjamentele florale prezente la eveniment reprezintă unul din aceste aspecte. Exista însă varianta să lași pe mâna specialiștilor amănuntele legate de flori fiind necesare doar indicațiile cu privire la tipul, culoarea, mărimea buchetelor de flori iar ei să se ocupe de tot în locul tău.

O florărie online te așteptă cu cele mai interesante aranjamente florale și buchete de flori special concepute pentru ocazii speciale. Dacă vrei să îți impresionezi invitații, alege flori exotice sau flori de lux care vor face că întreaga atmosferă să se transforme și să radieze de prospețime.

Nunti și botezuri cu aranjamente florale deosebite

Nunțile și botezurile sunt evenimentele la care sunt cumpărate cele mai multe flori. Un aranjament floral pentru botez sau pentru nuntă trebuie să fie suficient de elaborat încât să atragă atenția, dar și să se încadreze în tematica nunții. Atunci când tema nunții tale respectă un anumit cod cromatic, tot ce trebuie să faci este să apelezi la florăria online unde găsi flori pe care să le încadrezi cu foarte mare ușurință în această temă.

De asemenea, poți alege flori care să se asorteze cu rochia domnișoarelor de onoare sau cu buchetul miresei, cu decorațiunile sălii sau cu elementele cromatice ale scaunelor. Dacă nu te descurci cu alegerea florilor perfecte pentru nunta ta, nu ezita să ceri sfatul specialiștilor în sensul acesta.

Atunci când cauți aranjamente nuntă pentru mese și vrei ca masa mirilor să fie cu adevărat elegantă și interesantă, alege flori combinate cu gust de floriștii profesioniști.

De asemenea, pentru botezuri florile joacă un rol extrem de important, fiind cele care împodobesc sălile și care primesc invitații veniți la ceremonie sau la petrecerea de după. În acest sens poți opta pentru culori pastelate și flori delicate cum ar fi lăcrămioarele sau lalelele, acestea fiind mult mai în ton cu evenimentul decât crinii sau garoafele.

Evenimente corporate cu un mediu relaxant

Și evenimentele corporate sunt ocazii speciale la care florile joacă un rol important și sunt cele care pot schimba complet aspectul unei săli de conferință. Dacă vrei să impresionezi participanții și să creezi un mediu relaxant în care aceștia să se simtă bine, alege cele mai frumoase și mai interesante aranjamente florale cu care să decorezi locația.

Florile sunt cele care au potențialul de a schimba complet atmosfera. Sălile de conferite, workshopurile și sălile de ședință sunt unele dintre cele mai plictisitoare și obositoare spații. De foarte multe ori invitații sunt absenți după nici o oră de la începerea evenimentului. Cu ajutorul unor aranjamente de flori proaspete, vei reuși să îi menții activi și interesați pentru că florile sunt cele care dau energie și vitalitate unui spațiu.

Dacă la aceste evenimente sunt și doamne prezente, nu uita de buchete florale pentru ocazii. Vor aprecia cu siguranță să primească un buchet de flori și vor rămâne mai mult timp prezente și implicate în evenimentul tău corporate. 

Ținând cont de toate aceste aspecte, florăria online îți pune la dispoziție cei mai buni floriști, cu experiență în acest domeniu și care știu exact cum să combine cele mai speciale flori pentru a obține efectul dorit, în ton cu evenimentul pentru care comanzi florile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here