Flirtul. O arta!

0
70
Flirt
Flirt

Flirtul este o arta, dar mulți nu știu sa îl practice. Este distractiv și plăcut și o modalitate buna sa cunoști oameni și sa-ți începi o relație. Flirtul ar trebui sa fie distractiv, și trebuie practicat la fel de distractiv. Oamenii ar trebui sa cunoască tehnicile corecte de flirt, deoarece el implica seriozitate și veridicitate cuplate cu distracție și spirit. Uite sfaturile noastre de flirt pentru un flirt mai distractiv și plăcut:

Primul pas
Flirtul este o modalitate foarte primitoare, amuzanta, inteligenta de a spune altei persoane ca ești interesata și atrasa de el/ea și ca ți-ai dori sa va cunoașteți mai bine unul pe altul. Acesta implica deschidere și curaj. Trebuie sa fi suficient de îndrăzneața sa te apropii de alte persoane și sa începi o conversație. Nu este nimic rău în a lăsa cuiva impresia ca este atractiv, fără niciun motiv sau cerere.  Flirtul poate conduce foarte ușor la începutul unei relații, o întâlnire sau chiar și la noi sentimente pentru o persoana pe care o cunoști pentru prima data.

Regulile flirtului
Iata aici câteva reguli de care ar trebui sa ții seama când începi sa flirtezi:

1. Flirtul ar trebui sa fie plăcut și distractiv. Nu flirta dacă ești tensionata sau sub presiune.

2. Discuția voastră ar trebui sa fie naturala, vesela și amuzanta.

3. Tu ar trebui sa ai capacitatea de a tine alte persoane confortabile și emoționate.

4. Totdeauna păstrează contactul vizual. Asa ii arați intenția ta.

5. Fii subtila. Nu te uita ca “vițica”

6. Coboară-ți vocea cand sunteti intr-o camera aglomerata, asa partenerul tău o sa trebuiasca sa se apropie de tine ca sa te poate auzi.

Incepe o conversatie
Urmatorul pas este cum sa incepi o conversatie si care ar trebui sa fie textul tau de inceput. Ca sa reusesti este nevoie sa lucrezi la textele de inceput. Texte care sa se potriveasca cu caracterul tau, nu prea fantastice, nu foarte superficiale si pentru diferite ocazii si locuri. Orice ai spune ar trebui sa se potriveasca cu mai multe persoane cu care ai vrea sa incepi o conversatie si ar trebui sa fie in asa fel incat partenerul tau nu ar trebui sa se simta incomod sau incomfortabil. Si gasitul unui subiect de conversatie poate fi dificil uneori, mai intai poti merge pe subiecte ca vremea, mancarea,  sa comentati lucruri, sa pui intrebari etc., apoi poti sa te interesezi si despre el.

Gandeste-te la urmatorii pasi in minte inainte de a incepe o conversatie:
1. Concentreaza-te, ia o gura mare de aer, acest lucru te va linisti

2. Fii increzatoare, repeta-ti textele in minte

3. Fii naturala, retrageti aceea tensiune de pe fata

4. Mergi spre el, aminteste-ti sa-ti pastrezi zambetul pe fata

5. Cand ajungi la el, pastreaza o mica distanta, dar nu foarte mare

6. Poti incepe conversatia

7. Spune “multumesc” daca ai fost respinsa, si pretinde ca nimic nu s-ar fi intamplat.

Daca esti sincera, prietenoasa, increzatoare si isteata, sunt destul de sigura ca nu ajungi la pasul 7. Deci aici incepe o noua prietenie, o prietenie care poate ajunge la o relatie intima.
Si chiar daca nu reusesti din prima poti incepe oricand de la inceput, si de data aceasta nu o sa mai faci aceleasi greseli, si ai sa reusesti mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here