Fred Butler pentru Swatch

0
18

Fred Butler va lansa alaturi de Swatch unul dintre cele mai indraznete modele de ceasuri pe care gigantul elvetian le-a creat vreodata. In forma de hexagon si cu toate culorile curcubeului asezate pe un fundal alb, ceasul va fi o editie limitata, gata sa iasa pe piata luna viitoare.

Colaborarea cu designerul Fred Butler va fi una in editie limitata, modelul creat de aceasta urmand sa fie disponibil in doar 777 de exemplare. Si daca tot vrem sa intram in misticism, ceasul va veni intr-o caseta in forma de piramida, din care se vor zari cele sase fatete multicolore ale sale. Asa ca daca vrei sa incepi noiembrie frumos, scoti 178 de lire din buzunar si iti comanzi unul dinte exemplare.

Asta pentru ca ceasul este tot ce te puteai astepta de la un designer care pe podiumul pentru primavara/vara 2013 a avut sutiene metalice aurii, decorate cu margarete din plastic alb si albastru si casti cu petale albastre in varf. Doar gandul ca poate timpul trece altfel cand il citesti de pe un ceas hexagonal in culori ne face sa privim increzatori spre viitor! (pam pam)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here