Huse și carcase Huawei

0
39

Dispozitivele mobile Huawei nu au nevoie de publicitate – chiar și cei mai superficiali consumatori au auzit despre beneficiile mărcii. În ton cu clasa de smartphone-uri chinezești, magazinul etuo.ro îți oferă husa telefon Huawei care impresionează la prima vedere, iar prezentarea este aproape inutilă.

Selecția de pe site-ul magazinului online este o combinație de calitate de primă clasă, securitate și design original de culoare. Indiferent dacă alegi un model de husă din silicon sau carcasă pentru panoul din spate, vei obține o combinație la un preț incredibil de accesibil. Este puțin probabil ca într-un alt magazin să găsești o colecție mai bogată de modele și culori de huse și carcase pentru Huawei, sigure și durabile, la cantități atât de simbolice.

Cele mai recente modele de smartphone-uri chinezești se disting prin caracteristicile și viziunea lor extraordinare. Etuo.ro oferă carcase și huse minunate din silicon pentru dispozitivele Huawei. Fabricate din silicon de înaltă calitate, cu o acoperire interioară din silicon moale, husele și carcasele îți protejează smartphone-ul în toate condițiile, iar protecția menține telefonul în stare excelentă, chiar și în stilul de viață cel mai dinamic, nu se estompează niciodată, nu crapă și nu se decojește.

Husa Huawei practică

Husa din silicon pentru Huawei este o alegere foarte practică pentru utilizarea de zi cu zi. Uită de spargere, crăpături, murdărie și umezirea smartphone-lui, deoarece modelele de huse pentru Huawei din colecția magazinului online etuo.ro se vor ocupa de protecția excelentă a dispozitivului. Husele și carcasele pentru Huawei sunt disponibile în culorile negru, alb, gri metalizat, roz, verde, albastru, roșu, coral, auriu (doar culoarea aurie este în aproximativ cinci nuanțe), precum și cu imprimeu camuflaj sau ilustrații florale color și mai mut decât atât.

Cea mai mare varietate de culori, ilustrații și imprimeuri originale de artă pentru husele din silicon pentru telefonul Huawei, este disponibilă în magazinul online etuo.ro. Poliuretanul termoplastic (TPU) este un material foarte durabil, iar smartphone-ul tău va rămâne în stare excelentă cu orice model de carcasă Huawei. Se instalează rapid și ușor, acoperind strâns panourile din față și din spate, împreună cu toate marginile laterale.

Huse transparente pentru Huawei

Siguranța transparentă de 0,3 mm și modelul cu bandă metalică sunt cele mai preferate dintre carcasele din silicon, deoarece nu îngroașă corpul subțire al smartphone-ului Huawei modern, iar banda metalică protejează cadrul – unul dintre elementele sensibile ale corpului. În plus, aspectul elegant al dispozitivelor nu este ascuns sub o suprafață din piele sau material textile. Modelele transparente arată aspectul fermecător al telefoanelor, iar cele mai actuale carcase sunt decorate cu desene moderne în  diferite teme.

Carcasa translucidă pentru smartphone-urile Huawei cu decorațiuni delicate este favorita unui număr mare de utilizatori, dar mulți oameni preferă ofertele din silicon color de la etuo.ro. Fie că alegi o carcasă sau o husă strălucitoare într-o singură culoare, o imagine tridimensională a unui pisoi, o ilustrație interesantă sau orice altă imagine, produsul cu un preț unic îți va reîmprospăta întotdeauna viața de zi cu zi. Cele mai originale sunt carcasele și husele de telefon Huawei cu brocart în două culori, modelele cu compoziții figurale realizate din plutitoare în paiete de gel lichid și în special ilustrațiile pe o suprafață translucidă albă (carcasa pentru Huawei P10 Lite).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here