Keratina lasa parul puternic si sanatos

0
98

Afla mai multe despre beneficiile keratinei pentru parul tau.

Zilnic, parul nostru este supus la diferite agresiuni, astfel ca, este inevitabil ca firele de par sa nu sfarseasca prin a-si pierde din proprietatile nutritive. Nu numai tratamentele chimice cum ar fi vopsitul, dar si soarele, caldura si vantul duc la degradarea treptata a firului de par.

Keratina nu este nimic mai mult decat o proteina fibroasa prezenta in mod natural in firul de par. Puterea si elasticitatea sunt principalele caracteristici pe care ea le ofera. Ea este prezenta nu numai in firul de par, ci si in piele si unghii.

Tratamentele cu keratina lasa parul mai puternic si plin de energie. Keratina este extrasa din alte surse naturale si introdusa in suplimente speciale sau tratamente pentru par.
Tratamentul cu keratina se poate realiza prin aplicarea keratinei direct pe par, sau sub forma de supliment alimentar.
Prin tatarea parului din interior spre exterior, ceea ce este natural, firele de par vor fi mai sanatoase. Tratamentele cu keratina sunt indicate de catre specialisti pentru tratarea diferitelor probleme legete de par. Poti apela la tratamentul cu keratina daca parul tau este supus des tratamentelor chimice, daca este fragil sau prea subtire, uscat si fara stralucire.

Tratamentul cu keratina se poate aplica si in cazul parului cret, prentru indreptare. Efectul tratamentului cu keratina pentru parul cret poate dura pana la 3-5 luni. Tratamentul are efect de hidratare, parul isi recapata stralucirea si are aspect de par sanatos.
Tratamentul cu keratina destinat parului cret si rebel se realizeaza la salon pentru ca necesita un procedeu special de aplicare, iar durata aplicarii tratamentului este in jur de 4 ore.

Cum se realizeaza tratamentul cu keratina:
-se spala parul pentru indepartarea oricaror reziduri,
– se usuca bine parul cu uscatorul de par,
– se imparte parul in suvite subtiri si se aplica solutia de keratina pe fiecare suvita in parte,
– dupa aplicare parul este uscat cu uscatorul si intins suvita cu suvita cu ajutorul placii de par.

Dupa aplicare parul are nevoie de un tratamentu special cateva zile, si anume, trebuie ferit de umiditate, trebuie evitata prinderea lui si folosirea elasticelor de par, a agrafelor. De asemenea, este necesar sa folosesti produse de ingrijire pe baza de keratina.

Daca doresti sa actionezi din interior spre exterior poti apela la suplimentele alimentare pe baza de keratina. In urma unui astfel de tratament parul tau isi va recapata stralucirea, volumul si frumusetea.

Atentie! Keratina nu stopeaza caderea parului, nu stimuleaza cresterea si nici nu elimina matreata.
Tratamentul cu keratina nu este indicat pentru femeile gravide si care alapteaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here