Pro și contra WordPress vs webdesign customizat

0
21

Dacă ați decis că este timpul să vă duceți afacerea la nivelul următor și nu știți ce urmează, aveți nevoie de servicii web design de la o agenție specializată. Crearea unui nou web site necesită o anumită planificare și luare unor anumite decizii. Una dintre principalele decizii pe care ar trebui să le luați, este modul în care doriți să vi se creeze compania: cu un webdesign personalizat sau să se utilizeze o platformă gata construită, cum ar fi WordPress.

Servicii Webdesign Customizat

Webdesign Customizat este construit în principal, atunci când proprietarul site-ului dorește modificări specifice pe care WordPress nu le poate oferi. De cele mai multe ori, Webdesign Customizat este dezvoltat pentru site-uri mari și complexe, cu funcționalități unice. Pentru a dezvolta webdesign customizat sau migrarea unui site, aveți nevoie de servicii web design de la Digital Craft Agency care este o agenție specializată în crearea de Webdesign Customizat. Pentru crearea unui astfel de proiect se va folosi un limbaj de programare și un cadru pentru a crea site-ul, care include PHP, ASP, Python, Laravel, JavaScript și Ruby.

Pro Webdesign Customizat

Prin dezvoltarea unui Webdesign Customizat, site-ul va putea să devină cât mai unic posibil, integrând în același timp unele funcționalități unice, care nu pot fi posibile cu WordPress. Un site cu Webdesign Customizat este mai prietenos cu motorul de căutare decât un site WordPress. Un website personalizat va încorpora brandul companiei prin utilizarea unui design unic pentru compania voastră. Un Webdesign Customizat are mai mult suport decât un website construit cu șabloane gata făcute.

De ce să alegeți WordPress?

WordPress este o platformă gratuită pe care se pot construi website-uri și care a fost inițial concepută pentru a crea bloguri. La început a fost un instrument care a evoluat și a devenit o platformă mai complexă pentru construirea de website-uri. Unul dintre motivele pentru care oamenii aleg această platformă, este aceea că  nu aveți nevoie de cunoștinte tehnice SEO, ci doar de cele de bază.

Pro WordPress

Crearea unui website prin utilizarea platformei WordPress necesită un timp mai scurt comparativ cu construirea acestuia de la zero. WordPress are o bibliotecă cu teme pregătite, pe care puteți doar să le alegeți și să schimbi aspectul site-ului vostru, instant. WordPress oferă o platformă sigură pentru a vă construi site-ul. Acest lucru se datorează faptului că este o comunitate mare de dezvoltatori, care lucrează împreună pentru a detecta bucle de securitate sau bug-uri în sistem, apoi oferă un grad de securitate. WordPress lansează constant actualizări pe care le puteți descarcă și instala întotdeauna pentru a face site-ul mai securizat. Cu aceste plugin-uri, puteți efectua câteva adăugări SEO de bază pe orice site, cum ar fi Meta Description, etichete H1 și Meta Title.

Contra WordPress

Deși este excelent să alegeți orice temă la alegere din bibliotecă, este dificil să personalizați tema în funcție de preferințe. În acest caz, veți avea nevoie de serviciile unui specialist cu experiență, de la Digital Craft Agency care înțelege funcționalitatea WordPress. Deși platforma lansează actualizări periodice și corecții de securitate, aceasta este totuși vulnerabilă hackerilor. Astfel, aceștia pot pirata site-ul, pentru a răvași totul pe site-ul vostru. WordPress necesită întreținere regulată. Dezvoltatorii platformei continuă să elibereze actualizări în fiecare an pentru a combate hackerii, însă acestea ar putea necesita un expert pentru instalarea lor. Dacă nu o puteți face singuri, puteți apela la servicii web design de la Digital Craft Agency.

În concluzie, atât Webdesign Customizat, cât și WordPress au propriile avantaje și dezavantaje. Însă, puteți alege în funcție de bugetul și nevoile voastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here