Produse drinuniforma barbati – colectie completa pentru partenerii medicali de incredere

0
79

Pentru a veni in ajutorul cadrelor medicale care se afla in prima linie in lupta impotriva pandemiei, drinuniforma.ro vine cu o noua colectie de uniforme si produse care completeaza costumele medicale. Din noua gama fac parte halate medicale, pantaloni medicali, bonete si costume care se remarca prin calitate, confort si stil. Procesul de realizarea este unul strict, tehnologia utilizata pentru fiecare piesa – costum medical, halat, pantaloni de spital –  astfel ca acestea raspund celor ma inalte standarde si sunt in conformitate cu prevederile legale privind echipamentele specializate din spitale. 

Doctor in uniforma este partenerul care sustine actul medical prin producerea prompta, rapida si accesibila de costume medicale simple, uniforme medicale cu imprimeuri si a accesoriilor vestimentare care completeaza o tinuta sigura. 

Materialele folosite pentru producerea echipamentelor medicale au caracteristici speciale, care raspund normelor in vigoare impuse atat de Uniunea Europeana cat si de legislatia interna. Stofele utilizate contribuie la mentinerea igienei sanitare si sunt prietenoase cu cadrele medicale si personalul auxiliar care le poarta. Toate articolele medicale ce poarta amprenta noastra sunt insotite de certificate de conformitate, instructiuni de utilizare si garantie care atesta calitatea exceptionala. Fibrele folosite se remarca prin rezistena la uzura intensa si curatare facila fara solventi speciali.

Produsele noastre sunt versatile si pot fi purtate in deplina siguranta, cu aceiasi lejeritate in sala de operatie, salonul de consult sau in zona de triaj. Fibrele folosite sunt tratate astfel ca sansele se raspandire a bolilor si a infectilor sunt minimizate. Tehnologia folosita permite purtarea confortabila a uniformelor medicale pentru perioade indelungate. Croiul este unul prietenos si contribuie la bunastarea personala a celui care il poarta, fara a impiedica si a crea disconfort in timpul desfasurarii actului medical. Un alt aspect apreciat de partenerii nostrii tine de atentia le detalii! Pentru ca stim cat de dificil si de periculos poate fi procedeul de imbracare si dezbracare a uniformei medicale in cele mai sigure conditii am gandit modele care sa faciliteze aceste operatiuni. Astfel pericolul de contaminare este minimizat. Bluzele si halatele care completeaza uniformele sunt prevazute cu fermoare care faciliteaza imbracare si dezbracarea.

Specialistii nostrii sunt alaturi de personalul medical propunand solutii de echipamente specializate variate si versatile, de la modele simple, minimalist in culori pastel care se intretin usor indiferent de modul de utilizare, la costume in nuante sobre, care accentueaza imaginea de profesionist a celor care le poarta.

Suntem alaturi si de cadrele medicale si personalul auxiliar care doresc sa fie mai aproape de pacientii abordand o atitudine prietenoasa, blanda. Pentru acestia am venit cu o varietate larga de uniforme medicale cu imprimeuri dar si cu modele in nuante aprinse, care sa ii ajute sa castige increderea pacientilor. 

Din colectia dedicata medicilor barbati amintim: costume medicale negre, costume medicale cu imprimeu smiley face, costume medicale tip tunica monocrom, pantaloni medicali lejeri in diferite culori. Toate piesele propuse in acest sezon poarta amprenta calitatii. Sunt concepute pentru a spori confortul si starea de bine a personalului medical si auxiliar care lupta pentru salvarea vietilor romanilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here