Programare direct la stilist cu aplicația Mero

0
32

Un software grozav de salon vă ajută să satisfaceți nevoile clienților dvs. Mero a fost creat pentru a vă ajuta cu munca dvs.: vă permite să stocați detaliile clientului, istoricul întâlnirilor și informații despre personal și servicii, precum și vă permite să vă gestionați programele, astfel încât să puteți acorda prioritate clientului din fața dvs. Astfel, clienții vor putea face o programare directă la stilist cu aplicația Mero!

Rezervare online

Compania dvs. primește o pagină de rezervare personalizabilă; Puteți adăuga logo-ul dvs., text de bun venit, imagini și multe altele. Îl puteți partaja ca un link și, de asemenea, să îl încorporați pe site-ul dvs. web, astfel încât clienții să poată rezerva întâlniri oricând doresc.

Nu mai sunt implicite rezervările

Uneori chiar și cei mai responsabili clienți uită o rezervare. Preveniți acest lucru prin configurarea e-mailurilor de confirmare și a alertelor de reamintire pentru clienți și personal. De asemenea, puteți trimite mesaje text pentru a vă asigura că își amintesc întâlnirile dvs.

Clienți obișnuiți

Saloanele de înfrumusețare cresc în loialitatea clienților. Este important să vă amintiți clienții obișnuiți și să le înțelegeți preferințele. Permiteți clienților dvs. să se înregistreze, să își actualizeze rezervările, să gestioneze calendarele și să își mențină profilul pentru a rămâne la curent.

Locații multiple

Doriți să vă extindeți afacerea? Continuați: aplicația Mero vă permite să găzduiți membri ai personalului și servicii în toate locațiile. Și puteți gestiona toate programele dintr-un singur cont.

Mai mult decât o tunsoare

Pentru majoritatea dintre noi, un salon nu înseamnă doar tunsori, ci servicii suplimentare precum colorarea, spălarea, îndreptarea și chiar legături excelente de prietenie cu personalul. Adăugați toate tipurile de servicii pe care le oferiți, plătite și gratuite, și lăsați clienții să aleagă singuri.

Depozite de garanție

Un client ocazional care implicit poate afecta veniturile în timpul unui sezon aglomerat. Adăugați un nivel de certitudine serviciilor dvs. colectând depozite de garanție atunci când clienții își fac rezervări. În acest fel, vă asigurați că nu pierdeți timp sau bani.

Actualizări oriunde

Nu trebuie să fiți în birou pentru a finaliza programul. Fie că sunteți într-o pauză sau în drum spre serviciu sau acasă, actualizați-vă și gestionați-vă programările prin intermediul aplicației Mero. Descărcați o versiune pentru dispozitivele Apple și Android.

Iată cum clienții voștrii vor putea să-și facă o programare directă la stilist cu aplicația Mero! Nimic mai simplu și mai util! Iar clienții satisfăcuți se întorc mereu la salonul de unde au dobândit cel mai lăudat look al lor din ulima vreme! Astfel încât puteți dobândi un renume foarte bun la voi în oraș și, de ce nu, vă puteți extinde serviciile iar afacerea voastră poate deveni mai profitabilă ca oricând, folosind aplicația Mero!

Clienții vor fi satisfăcuți de faptul că se pot programa rapid, online, la saloanele preferate. Iar faptul că aveți acest program inclus în serviciile de la salon, vă va crește instant popularitatea dar și numărul de rezervări. Nu mai stați pe gânduri și intrați în rândul saloanelor de top cu Mero!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here