SportXpert – locul unde pariezi pe gratis și câștigi pe bune

0
106

SportXpert.ro este o comunitate de social betting creată de experți în parierea sportivă. Site-ul este disponibil gratuit oricui pasionat de pariuri sportive care vrea să parieze gratis și să câștige pe bune. 

Chiar dacă site-ul își dorește să ajungă cea mai mare comunitate online de pariori profesioniști din România, acest lucru nu înseamnă că nu primesc și pariori începători. Ba chiar încurajează începătorii să intre, să învețe de la experți și să devină și ei pariori mai buni. 

Comunitatea de ponturi și pariuri SportXpert este locul perfect pentru toți pasionații de pariuri sportive. Poți afla biletul zilei de la cei mai buni tipsteri, cea mai bogată ofertă de meciuri live cu ponturi de top și gratuite.

Poți să vezi pontul zilei pentru diferite sporturi, cu o gamă variată de evenimente din care poți alege:

  • Bilet cota 2
  • Bilet cota 3
  • Ponturi castigatorul meciului
  • Ponturi scor corect
  • Ponturi handicap

Poți de asemena să profiți și de cele mai tari bonusuri cu sau fără depunere de la case de pariuri și cazinouri online de top și licențiate în România.

Nu doar că poți să devii un parior mai bun cu ajutorul predicțiilor altor tipsteri, dar vei fi și răsplătit pentru activate. Dacă pui și tu pronosticurile tale și pariuri online gratuite poți fi premiat la sfârșit de lună, în fiecare lună.

Pe pagina de competiții vei găsi în permanență cel puțin trei competiții active. Poți să paticipi la orice concurs pariuri sportive îți dorești sau chiar la toate în același timp.

Concursul Tipsterul Lunii

Aceasta este o întrecere în care pariorii au șansa de a câștiga premii totale de 4000 RON oferite sub formă de pariuri gratuite (free bets). 

Clasificarea câștigătorilor se face în funcție de totalul dintre Profit si Boost. În cazul unei egalități, următorul diferențiator este Randamentul obținut în perioada competiției, iar apoi numărul total de predicții eligibile.

Concursul Pariorul Popular

Nu doar predicțiile câștigătoare sunt premiate, ci și cele populare. Poți să-ți crești șansele de câștig chiar și în lunile mai puțin profitabile. Dă share pe Facebook și dacă și alți tipsteri sau prieteni îți dau share, vei fi tot mai aproape de premiile totale în valoare de 2250 RON oferite de către case de pariuri online.

Concursul Pariorul Super Activ

Pariorul Super Activ premiază tipsterii cu cele mai multe pariuri gratuite plasate pe platforma SportXpert. Premiile totale sunt de 3000 RON și tot ce trebuie să faci e să faci cât mai multe pariuri ca să câștigi.

Pe ce poți să pariezi gratis la SportXpert

Parierea este super ușoară când ai la dispoziție tot ce ai nevoie: rezultate live, statistici și ponturi pariuri gratis.

Poți să pui predicții și parirui gratis pe toate sporturile de top din România: 

  • Fotbal
  • Tenis
  • Baschet
  • Hochei pe gheață
  • e-Sports

De asemenea, poți paria și pe sporturi mai puțin populare ca Fotbal American, Baseball, Handbal, Volei, Snooker, Gimnastică, Rugby, Squash, Tenis de Masa sau Volei pe Plajă. 

Ai acces și la case de pariuri online extraordinare, cu tot cu bonusuri de bun-venit și free bets pentru când vrei să faci pariuri pe bani reali. 

Practic, orice îți dorești pe nișa de pariuri sportive vei găsi la SportXpert – locul unde pariezi gratis și câștigi pe bune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here