Unghii perfecte? Foarte simplu cu produsele de calitate de la Nails Up

0
60
Unghii perfecte
Unghii perfecte

Nails Up sta la dispozitia femeilor de pretutindeni pentru a le oferi cele mai bune produse de manichiura si pedichiura, fie ca este vorba despre utilizarea acestora in mod profesional, in saloanele de infrumusetare, fie ca acestea vor fi folosite acasa, pentru ca femeile sa isi realizeze singure manichiura si pedichiura.

     Atunci cand aceste produse sunt folosite de catre profesioniste, asteptarile sunt foarte mari, caci se doreste satisfactia garantata a clientelor. De aceea, pe site-ul nailsup.ro toate produsele sunt originale si de cea mai buna calitate. 

   Pentru incepatoare si amatoare, site-ul ofera toate informatiile si detaliile necesare pentru ca acestea sa cunoasca modul de intrebuintare al produsele, astfel incat rezultatele sa fie mult peste asteptari. 

   De asemenea, exista pe site o categorie foarte bine stabilita cu kit-uri complete pentru unghii. Acestea sunt foarte utile pentru toate cele care se afla la inceput de drum si nu detin suficiente informatii despre ce ar trebui sa aiba, astfel incat sa poata realiza o manichiura cap-coada, frumoasa si rezistenta.

    Cel mai important produs, fara de care nu ar putea fi realizata manichiura cu gel sau oja semipermanenta, este lampa led sau UV. Aceasta este cea fara de care nu ar putea avea loc polimerizarea gelului, mai exact uscarea acestuia si transformarea lui intr- un plastic dur si rezistent, care reprezinta de fapt unghia falsa. 

    Printre cele mai cautate produse din categoria geluri UV se afla 10 in 1 Revolution Hybrid gel, un produs de foarte buna calitate, ale carui utilizari sunt extrem de diverse.

    Acest gel este extrem de util pentru realizarea unei manichiuri perfecte si rezistente, ajutand la constructia unghiei, insa  are si multe alte calitati, printre care:

  • Modelarea unghiei in forma dorita
  • Intarirea unghiilor fragile
  • Rezistenta mecanica si termica foarte mare
  • Asigurarea necesarului de vitamine, minerale, aminoacizi si keratina naturala, de care unghiile au foarte multa nevoie, in special atunci cand vorbim despre manichiuri cu gel si oja semipermanenta, fara perioade de repaus ale unghiei
  • Reprezinta solutia ideala pentru aplicarea ca gel de baza pe unghie.

       Modul de aplicare al acestui gel de la Nails Up este deosebit de simplu, si anume, se aplica un strat subtire cand este utilizat ca si baza, iar atunci cand se doreste prelungirea unghiilor, este recomandat sa se aplice un strat subtire si doua mai groase. In ambele situatii fiind necesara apoi polimerizarea intr-o lampa led sau UV.

     Pentru amatoare, cel mai recomandat produs de la Nails Up este acel stilou oja semipermanenta, datorita usurintei de utilizare. Acesta se gaseste in diverse nuante, pentru a corespunde cat mai bine gusturilor diverse ale femeilor.

    Simplitatea acestui produs pentru manichiura consta in usurinta cu care oja poate fi aplicata pe unghii. Pe scurt, nu este necesara decat rotirea capacului si aplicarea cu pensula din varf a doua straturi de oja. In acest caz nu este necesara aplicare diferitelor geluri UV, ci tot ceea ce iti ramane de facut este sa astepti aproximativ 3 minute pana cand lampa UV sau led isi indeplineste rolul.

    Aceasta este cea mai simpla metoda prin care te poti bucura de unghii frumoase pentru o perioada de 3-4 saptamani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here